סלט נבטים מאודים (או חיים)
סלט נבטים מאודים (או חיים)
רכיבים:
1 קישוא
1 גזר
חבילת נבטים מעורבים
2 כפות אורגנו טרי קצוץ
1 כף זרעי דלעת
4 כפות פשתן טחון טרי
2-4 כפות שמן זית
חצי לימון סחוט (פלח לימון פרוס דק וחתוך לרבעים)
מעט מלח הימאליה
סלט נבטים. צילום: טליה לוין
אופן ההכנה:
1. לפרוס את הקישוא (בעודו חיי) והגזר (לאחרונה אני אוהבת לעשות רצועות עם קולפן)
2. לאדות את הנבטים כ-2 דקות (לא חובה לאדות)
3. להעביר לקערה, עם הגזר והקישוא הפרוסים
4. להוסיף: אורגנו, פשתן טחון, זרעי דלעת, שמן זית, לימון, מלח ולערבב
5. לקשט עם פרוסות הלימון
לגיוון בטעם נסו עשבי תיבול שונים: פטרוזיליה, שמיר, כוסברה, נענע, טימין וכו
גם פשוט! גם טעים! גם בריא!
לאתר של טליה לוין
ספירולינה | זרעי צ'יה | גוג'י ברי | קינואה | ג'ינג'ר | שיבולת שועל | ניקוי רעלים | שמן קוקוס
קקאו | מורינגה | זרעי פשתן | קייל | קינמון | ויטמין e | שום שחור | תזונה קטוגנית | שקדים |
תזונה נכונה | ויטמין c | סטיביה | בננה ערך תזונתי | מתכונים בריאים | אלוורה | זוטה לבנה
שמרי בירה | מאקה | תוספי תזונה | מומיו | כלורלה | מזונות על | ויטמין b6| נוני | מגנזיום באוכל | ערך גליקמי | קורדיספס | צום מיצים | שמן זרעי ענבים | גזר | קצח | אבות המזון
סלניום במזון | פלפל אדום | בטטה | דיטוקס | ויטמינים ומינרלים |