Jeliat_Fly
Bari15_Fly

סלט נבטים מאודים (או חיים)

מאת: טליה לוין, יועצת בריאות הוליסטית
זמן קריאה: < 1 דקה
Bari15_In

סלט נבטים מאודים (או חיים)

רכיבים:
1 קישוא
1 גזר
חבילת נבטים מעורבים
2 כפות אורגנו טרי קצוץ
1 כף זרעי דלעת
4 כפות פשתן טחון טרי
2-4 כפות שמן זית
חצי לימון סחוט (פלח לימון פרוס דק וחתוך לרבעים)
מעט מלח הימאליה

 

סלט נבטים
סלט נבטים. צילום: טליה לוין

אופן ההכנה:
1. לפרוס את הקישוא (בעודו חיי) והגזר (לאחרונה אני אוהבת לעשות רצועות עם קולפן)
2. לאדות את הנבטים כ-2 דקות (לא חובה לאדות)
3. להעביר לקערה, עם הגזר והקישוא הפרוסים
4. להוסיף: אורגנו, פשתן טחון, זרעי דלעת, שמן זית, לימון, מלח ולערבב
5. לקשט עם פרוסות הלימון

 

לגיוון בטעם  נסו עשבי תיבול שונים: פטרוזיליה, שמיר, כוסברה, נענע, טימין וכו
גם פשוט! גם טעים! גם בריא!

 

לאתר של טליה לוין

 

ספירולינה | זרעי צ'יה | גוג'י ברי | קינואה | ג'ינג'ר | שיבולת שועל | ניקוי רעלים | שמן קוקוס
קקאו | מורינגה | זרעי פשתן | קייל | קינמון | ויטמין e | שום שחור | תזונה קטוגנית | שקדים |
תזונה נכונה | ויטמין c | סטיביה | בננה ערך תזונתי | מתכונים בריאים | אלוורה | זוטה לבנה
שמרי בירה | מאקה | תוספי תזונה | מומיו | כלורלה | מזונות על | ויטמין b6| נוני | מגנזיום באוכל | ערך גליקמי | קורדיספס | צום מיצים | שמן זרעי ענבים | גזר |  קצח | אבות המזון
סלניום במזון | פלפל אדום | בטטה | דיטוקס | ויטמינים ומינרלים |

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו