Jeliat_Fly
Bari15_Fly

לחמניות לפסח

מאת: עדי גודל סולומון, דיאטנית קלינית
זמן קריאה: < 1 דקה
Bari15_In

לחמניות לפסח

כ- 80 קלוריות למנה (= פרוסת לחם רגיל = 2 פרוסות לחם קל)

חומרים:
(ל-15 לחמניות)
1.5 כוסות מים
1.5 כוסות קמח מצה
4 ביצים
מלח ופלפל
שמן לשימון התבנית

הכנה:
1. מרתיחים את המים עם המלח והפלפל, כאשר המים רותחים מוסיפים את קמח מצה וממשיכים לבשל. מרתיחים שוב ומסירים מהאש.
2. משמנים את התבנית, ומחממים את התנור לחום בינוני.
3. טורפים את הביצים ומוסיפים אחת אחת.
4. יוצרים לחמניות קטנות ומאורכות ואופים כ- ½ שעה.

לאתר של עדי

 

ספירולינה | זרעי צ'יה | גוג'י ברי | קינואה | ג'ינג'ר | שיבולת שועל | ניקוי רעלים | שמן קוקוס
קקאו | מורינגה | זרעי פשתן | קייל | קינמון | ויטמין e | שום שחור | תזונה קטוגנית | שקדים |
תזונה נכונה | ויטמין c | סטיביה | בננה ערך תזונתי | מתכונים בריאים | אלוורה | זוטה לבנה
שמרי בירה | מאקה | תוספי תזונה | מומיו | כלורלה | מזונות על | ויטמין b6| נוני | מגנזיום באוכל | ערך גליקמי | קורדיספס | צום מיצים | שמן זרעי ענבים | גזר |  קצח | אבות המזון
סלניום במזון | פלפל אדום | בטטה | דיטוקס | ויטמינים ומינרלים |

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו