Jeliat_Fly
SmartKish_Fly

חזה עוף ברוטב חרדל

מאת: דנייל חרמון, דיאטנית קלינית
זמן קריאה: < 1 דקה
Jeliat_In

חזה עוף ברוטב חרדל

החומרים (4 מנות):
• 4 חצאי חזה עוף
• 1 כף שמן זית
• כוס מיץ תפוחים
• 1 בצל בינוני, פרוס דק
• 1 שן שום כתושה
• 2 כפיות עלי טימין קצוצים או ½ כפית טימין מיובש
• 1-2 כפות חרדל דיז'ון
• 1 תפוח עץ פרוס לפרוסות דקות

אופן ההכנה:
מחממים השמן במחבת ומוסיפים את חזה העוף. מאדים כמה דקות מכל צד. מוסיפים מיץ תפוחים, בצל, שום וטימין. מכסים ומבשלים כ-10 דקות. מוציאים את העוף, מרתיחים את הנוזל שנותר, מוסיפים את החרדל, ופרוסות תפוחי העץ. מבשלים עוד 2 דקות. מכסים את העוף ברוטב.

 

ספירולינה | זרעי צ'יה | גוג'י ברי | קינואה | ג'ינג'ר | שיבולת שועל | ניקוי רעלים | שמן קוקוס
קקאו | מורינגה | זרעי פשתן | קייל | קינמון | ויטמין e | שום שחור | תזונה קטוגנית | שקדים |
תזונה נכונה | ויטמין c | סטיביה | בננה ערך תזונתי | מתכונים בריאים | אלוורה | זוטה לבנה
שמרי בירה | מאקה | תוספי תזונה | מומיו | כלורלה | מזונות על | ויטמין b6| נוני | מגנזיום באוכל | ערך גליקמי | קורדיספס | צום מיצים | שמן זרעי ענבים | גזר |  קצח | אבות המזון
סלניום במזון | פלפל אדום | בטטה | דיטוקס | ויטמינים ומינרלים |

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו