Jeliat_Fly
Bari15_Fly

משקה חרובים חם

מאת: פט קרוקר וסוזן איגלס מתוך הספר "להוציא את המיץ" בהוצאת פוקוס
זמן קריאה: < 1 דקה
Jeliat_In

2 מנות

חומרים:

2 כוסות (500 מ"ל) חלב תמרים, חלב תאנים או חלב סויה
3 כפות (45 מ"ל) אבקת חרובים
½ כפית אבקת קינמון

אופן הכנה:

 

הכניסו את החלב לסיר והניחו על להבה בינונית-נמוכה. הביאו לרתיחה (חממו עד שבועות קטנות מופיעות סביב שולי הסיר). ערבבו פנימה את אבקת החרוב והקינמון. השאירו על אש קטנה והמשיכו לערבב עד שהמרקם אחיד. הגישו מייד בספלים מחוממים.

 

ספירולינה | זרעי צ'יה | גוג'י ברי | קינואה | ג'ינג'ר | שיבולת שועל | ניקוי רעלים | שמן קוקוס
קקאו | מורינגה | זרעי פשתן | קייל | קינמון | ויטמין e | שום שחור | תזונה קטוגנית | שקדים |
תזונה נכונה | ויטמין c | סטיביה | בננה ערך תזונתי | מתכונים בריאים | אלוורה | זוטה לבנה
שמרי בירה | מאקה | תוספי תזונה | מומיו | כלורלה | מזונות על | ויטמין b6| נוני | מגנזיום באוכל | ערך גליקמי | קורדיספס | צום מיצים | שמן זרעי ענבים | גזר |  קצח | אבות המזון
סלניום במזון | פלפל אדום | בטטה |

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו