PassoverFocus_Fly
supherb_Fly

קוקי סאן ז'אק ברוטב לימוני

מאת: אביטל סבג
זמן קריאה: < 1 דקה

מסייעות בתהליכי החלמה מסרטן (מיקוליביה)

PassoverFocus_IN

מצרכים ל-4 מנות:

4 פטריות מלך היער (קינג אויסטר)
1 כפית שומשום מלא

למשרה:

1 כף ג'ינג'ר מגורד
3 שיני שום
1 כף שמן שומשום
מיץ מ-2 לימונים
1 כף רוטב סויה

לקישוט:

1 כפית אצות היזיקי
או ארמה

הכנה:

פורסים את הפטריות לעיגולים בעובי של 1 ו-1/2 ס"מ. מערבבים את חומרי המשרה ומשרים את הפטריות כשעה. לאחר ההשרייה מעבירים את הפטריות לתבנית של מייבש מזון ומייבשים בטמפרטורה של 41 מעלות כ-30 דקות.

להגשה:

מפזרים כפית מהמשרה מעל הפטריות, זורים שומשום מלא ומניחים חוט של אצה.

 

לקוח מתוך הספר של אביטל סבג: "חמש עונות במטבח בישול טבעוני ברוח הזן"- הוצאת גפן ירושלים.

 

 

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו