בלי מכונת גלידה ובלי סוכר: גלידה ביתית מושלמת (ואפשר גם שייק)
לא תאמינו איזו גלידה מדהימה אתם יכולים להכין בעצמכם, בלי מכונה, בלי סוכר לבן ובלי לצאת מהבית.
כל מה שצריך זה להקפיא בננות בשלות (עסקה משתלמת שמצילה אותן מזריקה), וכשמתגנב החשק, יש לכם כל מה שצריך לגלידה טבעית מתוקה וטעימה ברגע.
נסו את המתכון הזה פעם אחת, ולא תוכלו כבר לחזור לגלידות המעובדות עם הסוכר והחומרים המלאכותיים…
למתכוני גלידות בריאות נוספות:
גלידת מגנום בריאה וטבעונית בהכנה ביתית
מתכון לגלידה ביתית מושלמת (או שייק)
מצרכים:
2 בננות קפואות
4 תמרים לחים ללא הגלעין
כף טחינה גולמית משומשום מלא
תוספות לפי טעמכם, כגון: אגוזים קצוצים, פיסטוקים ועוד.
הוראות הכנה:
חתכו את הבננות לפרוסות וטחנו אותן יחד עם כל המרכיבים בבלנדר לזמן קצר, עד שמתקבלת תערובת קרמית ואחידה.
הוציאו והגישו מיד.
אם אתם מעדיפים שייק, אפשר להוסיף 2 כפות של חלב סויה או קוקוס.
גלידה או שייק לבחירתכם. צילום: pixabay
רוצים ללמוד על התזונה שמסייעת להתמודד עם אתגרי גיל המעבר?
המתכון שלמעלה פורסם בקהילת "מפצחות את אתגר גיל המעבר" על ידי גבריאלה חבויניק, כחלק מגישה תזונתית שמותאמת במיוחד לנשים בגיל המעבר.
אם הנושא קרוב ללבכם, ואתם עוסקים בטיפול בנשים בגיל הזה, אתם מוזמנים להרצאה המשותפת של גבריאלה ועינת ברקן שתתקיים ביום רביעי ה-30.7 במסגרת כנס INSPIRATION 2025.
בהרצאה יסקרו השתיים את תסמיני גיל המעבר והשפעותיהם, ויציגו כלים טיפוליים מגוונים: התאמות תזונתיות, חליטות, שמנים וצמחי מרפא, פורמולות טבעיות, דיקור, טכניקות מגע, בדיקות מומלצות והפניות לטיפולים משלימים.
לפרטים והרשמה עברו לאתר כנס INSPIRATION 2025
ואל תשכחו – קוד הקופון 1214 מעניק הנחה ייחודית לגולשי EatWell