supherb_Fly
Thymoquin_Fly

חטיף שוקולד באונטי ביתי ובריא

מאת: - נטורופתיה, אירידולוגיה, דיקור. התמחות בטיפול במחלות כרוניות וסרטן, ניקוי גוף מרעלים, סדנאות בישול ואפיה בריאים
השילוב בין שוקולד לקוקוס הוא לא רק טעים, הוא גם יכול להיות בריא, אם משתמשים במרכיבים הנכונים

איך נכין חטיף שוקולד באונטי ביתי ובריא? צילום: pixabay

PassoverFocus_IN

למתכון הבא תזדקקו לתבנית סיליקון בצורה הרצויה. לא חייבים דווקא בצורה מאורכת כמו הבאונטי המקורי. גם תבניות סיליקון בצורת לבבות או פרחים זה יכול להיות מקסים ומתאים כפינוק מלא אהבה לעצמכם ולמי שאתם אוהבים.

לחטיפי ילדות נוספים בגרסה הבריאה שלהם:

חטיף סניקרס ביתי בריא

ממתק קוקוס ורוד

עוגת קרמבו דלת פחמימה

מתכון לחטיף שוקולד באונטי

חומרים ל-8 חטיפים

למילוי:

1/3 כוס קרם קוקוס
1/2 כוס שמן קוקוס נוזלי
5 כפות דבש לא מחומם / מייפל טבעי או 25 טיפות סטיביה איכותית
קורט מלח
כפית תמצית וניל אמיתית או 1/2 כפית אבקת גרגרי וניל
2 כוסות פתיתי קוקוס

לציפוי השוקולד:

100 גרם שוקולד מריר המכיל לפחות 70% מוצקי קקאו
2 כפיות אבקת קקאו
3 כפות מייפל טבעי / 10 טיפות סטיביה איכותית
שליש כוס שמן קוקוס מומס

הוראות הכנה

1. מחממים יחד את חומרי המילוי, מלבד הדבש או המייפל על מנת שתכונותיהם הטובות (חומצות אמינו, ויטמינים וכד') לא ייהרסו בחימום.

2. לאחר המסה ואיחוד של כל החומרים, מסירים מהאש ומוסיפים את המייפל או הדבש.

3. על התערובת להיות צמיגית. יצאה נוזלית מדי? נוסיף קוקוס. קשה מדי? נוסיף שמן קוקוס.

4. יוצקים לתבניות סיליקון אישיות בצורה רצויה .

5. מכניסים למקפיא לכשעתיים עד שאפשר לשלוף בקלות את המילוי מהתבניות.

6. ממיסים את חומרי הציפוי. גם כאן, אם משתמשים במייפל מוסיפים אותו לאחר שהתערובת פושרת.

7. שולפים את המילוי מהתבניות ומכניסים לקרם השוקולד. מחזירים לתבניות הסיליקון להקפאה נוספת.

8. מומלץ לאכול כעשר דקות לאחר הוצאה מהמקפיא.

צרו קשר עם אפרת נבון, נטורופתית, מדקרת ואירידיולוגית



    * שדות חובה




    רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו