ecosupp_FLY

Powered by WP Bannerize

BODY_B_FLYR

Powered by WP Bannerize

סירופ מיפל

מאת: ד"ר ג'וזף מרקולה וד"ר קנדרה דגן פירסל מתוך הספר הונאה מתוקה בהוצאת פוקוס
סירופ מייפל מופק מלשד עצי מייפל גדולים. הוא עשיר במינרלי קורט ומעובד מעט מאוד, אולם הוא מרוכז מאוד. הוא מוצע בארבע דרגות ריכוז, השונות בצבע ובעוצמת הטעם. ככל שהצבע בהיר יותר, הטעם עדין יותר.

צילום: pixabay

סירופ מייפל מכיל 90% סוכרוז, ולכן הוא כמו סוכר לבן בטעם מייפל. מרבית הוויטמינים והמינרלים שבו נהרסים בתהליך החימום.

שימוש בסירופ מייפל

ניתן להשתמש בסירופ מייפל במגוון מתכונים, כולל דברי מאפה. כשהוא משמש תחליף לסוכר יש להשתמש ב-¾ כוס מייפל במקום כוס סוכר. סירופ מייפל צריך להישמר במקרר.

ענייני בטיחות

אם מחליטים להשתמש בסירופ מייפל יש לוודא שזהו המוצר האורגני ללא פורמלדהיד, כימיקל רעיל שנעשה בו שימוש רב במותגים מסחריים של סירופ מייפל.

 

 

השאירו תגובה: