Liat_Fly
RUMALYA_Fly

קציצות עדשים / אפונה

מאת: זהורית שייחי תזונאית קלינית
זמן קריאה: < 1 דקה
Bari15_In

חומרים:
 
4 כוסות עדשים או אפונה מבושלים ורכים
חופן פטרוזיליה קצוצה
2-3 שיני שום כתושות
1 בצל קצוץ מאודה
1/2 כוס נבט חיטה
מלח ופלפל
1 כפית כמון
 
אופן הכנה:
 
לערבב את כל החומרים בקערה.
בידיים לחות ליצור קציצות בגודל אחיד ולהניח בתבנית אפייה משומנת.
לאפות בחום בינוני במשך כ- 20 דקות, להפוך ולאפות עוד מספר דקות.
להגיש עם סלט חי.


מתכונים בריאים | פורום תזונה בריאה | תוספי מזון | אומגה 3 | אינדקס מחלות | ויטמין C | ספרי בריאות | ויטמינים ומינרלים | הריון ולידה | תזונה ילדים | קוליטיס | מגנזיוםסידן | אינדקס גליקמי | אנרגטיקה של מזונות | יוגה ותזונה | בתי טבע | אינדקס צבעי מאכל | תוספי תזונה | ויטמין B12 | בישול בריא | מתכוני בריאות | תזונה בהריון | שפעת | אורגני | אוכל בריא | ויטמין E | סרטן | ספרי תזונה | סוכרת | סרטוני תזונה בריאה | השמנת יתר | לאכול בריא | חומצות אמיניות | אלרגיות | עצירות | דף הבית | הרשמה לעידכונים | שלשול | ויטמין A | קרוהן | איורוודה -רפואה הודית

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו