D_SAGE_FLYL

Powered by WP Bannerize

D_SAGE_GLYR

Powered by WP Bannerize

פסטה עם עגבניות מיובשות

מאת: השף מסימליאנו

צילום: נמרוד סונדרס

 

מצרכים: (תבנית 20X20X8)
320 פסטה
80 גרם עגבניות מיובשות
6 כפות שמן זית טהור
1 שן שום
מלח לפי טעם
1 צ'ילי טרי
2 פרוסות לחם טוסט

אופן ההכנה:

o הכינו את הפסטה בסיר זכוכית עם מים רותחים ומלח.
o השרו את העגבניות המיובשות בסיר עם מים חמים עד שהן נעשות רכות, כ- 10-15 דקות.
o בינתיים גירסו את הלחם לפירורים.
o הפרידו את האנשובי מהשמן וחיתכו אותו.
o חיתכו את שן השום לפרוסות דקות.
o הוציאו מהצ'ילי את הגרעינים וחיתכו גם אותו לפרוסות.
o הניחו על מחבת נון סטיק 3 כפות שמן זית ושלבו את השום והצ'ילי החתוכים.
o ייבשו היטב את העגבניות המיובשות עם נייר מטבח וחיתכו אותן לשורות, לאחר מכן הוסיפו גם אותן למחבת למספר דקות עם שאר המרכיבים.
o במחבת חדשה זלפו 3 כפות שמן זית והוסיפו את פירורי הלחם, טגנו עד שמשחימים והופכים לקראנצים.
o הניחו את הפסטה המוכנה על המחבת עם הרוטב ובשלו יחד למספר דקות, הוסיפו כמה כפות מים לפי צורך לתערובת הבישול לעוד מספר דקות.
o לאחר שתסגרו את האש הוסיפו את פרורי הלחם הקראנצים לפסטה עם הרוטב, והגישו חם לשולחן.

 

המתכון באדיבות שקל בית מותגים שמשיקה מבצע קיץ על התבנית המרובעת הקלאסית של המותג קורנינג.

השאירו תגובה: