mushroom2_Fly
bari14_Fly

פאי תפוחים מלכותי בטעם של פעם

מאת: - תוכנית המלוכה
דמיינו את עצמכם בראש השנה מתענגים על הקינוח המושלם הזה, ללא ייסורי מצפון בכלל

פאי תפוחים מלכותי בטעם של פעם. צילום: אביבית אבירם - תכנית המלוכה

bari14_In

את הטעם הזה לא תשכחו עוד הרבה ‏‎מאוד זמן!

מתכון פשוט לעוגה מפוארת במרכיבים ושילובים מולקולריים
היוצרים יחד "עבודה מטבולית" לירידה במשקל על פי קודי המלוכה.

במצרכים מפורטות גם אלטרנטיבות לטבעונים.

למתכונים נוספים של "תכנית המלוכה":

קינוח שוקולד מלכותי

כדורים מלכותיים של קוקוס ושקדים

ספר 100 המתכונים בשיטת המלוכה

מתכון פאי תפוחים מלכותי בטעם של פעם

המצרכים הדרושים לבצק:

המצרכים הדרושים למלית:

*סוכר קנים מהווה תחליף ראוי לסוכר לבן ונחשב לסוג סוכר היחיד שאינו מעובד. הוא מופק מקנה סוכר אורגני, נקי מחומרי הדברה וחומרים כימיים ואף מכיל ויטמינים ומינרלים (ברזל, סידן ואשלגן). מומלץ ביותר להמתקה טבעית, מאפים/קינוחים בריאים השומרים על רמת סוכר/אינסולין נמוכים.

אופן הכנת הבצק:

במעבד מזון לשים את כל החומרים למעט הביצה.

מערבבים בפולסים קצרים עד לאיחוד.

בשלב זה ניתן להוסיף ביצה עד לקבלת כדור בצק (מספר שניות).

לוקחים ¾ מכמות הבצק ומרדדים או מהדקים בידיים לתבנית פאי או רינג בגודל 20, כולל השוליים.

מחוררים את הבצק עם מזלג ומניחים במקרר למשך כחצי שעה.

את יתרת הבצק מקפיאים להמשך.

אופן הכנת המלית:

קולפים את התפוחים ומוציאים את הליבה.

חותכים כל תפוח לשמיניות.

בסיר רחב שוליים מניחים את החמאה, סוכר הקנים, הלימון והקינמון.

מוסיפים את התפוחים ומערבבים היטב.

מכסים את הסיר ומבשלים כ-10 דקות בחום נמוך עם מכסה סגור עד לריכוך. מידי פעם מערבבים.

מוסיפים את הקורנפלור ומערבבים היטב עד שכל התפוחים מצופים ברוטב (סמיך).

מסירים מהאש ונותנים לתערובת להתקרר.

מחממים תנור ל-180 מעלות ומכניסים את הקלתית לרבע שעה.

מוציאים ומסדרים מעל את תערובת התפוחים.

את הבצק שהקפאנו מגררים מעל התפוחים עם פומפייה עד לכיסוי כל פני השטח.

אופים כ-20 דקות או עד שהפאי מוכן.

מומלץ להגיש את הפאי כשהוא חמים בתוספת של יוגורטופי בטעם קשיו או סויה טבעוני או יוגורט פרו עשיר בחלבון לאיזון מטבולי ושמירה על רמת סוכר נמוכה (המרה מדעית שאינה מובילה לאגירת שומן!)

למתכונים נוספים המחושבים לכם מראש לטובת הגברה מטבולית והאצה בירידה במשקל, לחצו כאן.

צרו קשר עם אביבית אבירם



    * שדות חובה




    רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו