LiatBook_Migdal
ECO_CU_FLYR

מתכון עוגיות חרובים

מאת: זהורית שייחי תזונאית קלינית

חומרים:

1/2 כוס מים
1/3 כוס שמן
1/2 כוס סירופ מייפל או דבש
1 כפית תמצית וניל
1/2 כוס אבקת חרובים
1/4 1 כוסות קמח שיפון או שעורה, או חיטה
2 כפיות אבקת אפייה
1/2 כוס שוקולד צ'יפס–חרובים (אפשרות)
1/2 כוס אגוזי מלך

אופן הכנה:

לערבב היטב בקערה את המים, את השמן, את סירופ המייפל או הדבש ואת תמצית הוניל.
לערבב בקערה נפרדת את אבקת החרובים, את הקמח ואת אבקת האפייה.
להוסיף את תערובת הקמח לתערובת הנוזלית ולערבב היטב, מתקבלת עיסה רכה מאוד.
להוסיף לתערובת את השוקולד צ'יפס–חרובים ו/או אגוזי מלך.
ממלאים באמצעות כף עיטוריות נייר אפייה ולאפות ב–º180 במשך 10-8 דקות.

ECO_CU_IN250

מתכונים בריאים | פורום תזונה בריאה | תוספי מזון | אומגה 3 | אינדקס מחלות | ויטמין C | ספרי בריאות | ויטמינים ומינרלים | הריון ולידה | תזונה ילדים | קוליטיס | מגנזיוםסידן | אינדקס גליקמי | אנרגטיקה של מזונות | יוגה ותזונה | בתי טבע | אינדקס צבעי מאכל | תוספי תזונה | ויטמין B12 | בישול בריא | מתכוני בריאות | תזונה בהריון | שפעת | אורגני | אוכל בריא | ויטמין E | סרטן | ספרי תזונה | סוכרת | סרטוני תזונה בריאה | השמנת יתר | לאכול בריא | חומצות אמיניות | אלרגיות | עצירות | דף הבית | הרשמה לעידכונים | שלשול | ויטמין A | קרוהן | איורוודה -רפואה הודית |

השאירו תגובה: