bari14_Fly
Sunrider_Fly

מתכון צ'אטני עם שמן קטו-אויל (שמן MCT)

מאת: - מומחיות רחבה ומוצרים ושירותים באיכות הגבוהה ביותר, בשקיפות, בהוגנות ובאהבה
מתכון פיקנטי לצ'אטני אדום שיזכיר לכם את הניחוחות והטעמים של הודו

מתכון לצ'אטני אדום

Nadar_IN

צ'אטני הוא תערובת תיבול הודית מסורתית שמוגשת בדרך כלל לצד תבשילים במטבח ההודי, וניתן להוסיף ממנה לתבשיל כדי להעשיר את המנה.

יש כמה וריאציות של צ'אטני. במתכון זה בחרנו צ'אטני אדום על בסיס של עגבניות שרי.

עם מה תאכלו את הצ'אטני? הצעות למתכונים נוספים מהמטבח ההודי:

אורז בסגנון הודי

קוסקוס עם רגרה בסגנון הודי

תבשיל חומוס ותפוח אדמה הודי

מה צריך להכנת צ'אטני?

חופן זרעי כוסברה

חופן זרעי חרדל

פיסת ג'ינג'ר מגורדת

בצל גדול קצוץ

חבילת עגבניות שרי חצויות

1-2 כפות חומץ תפוחים

2-3 שיני שום קצוצות

מלח, פלפל

פלפל חריף קצוץ

מסמר ציפורן

תרמיל הל

שמן קטו-אויל (שמן MCT)

להוראות ההכנה צפו בסרטון:

צרו קשר עם אומגה 3 גליל



    * שדות חובה




    רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו