ECO_C_Migdal
Alternative_Migdal

תבשיל חומוס ותפו"א הודי

מאת: חני טופר - נטורופתית N.D ומומחית בריפוי טבעי

חומרים:

1 כוס גרגרי חומוס
4 תפו"א מבושלים בקליפתם
1 כף כוסברה יבשה
1/2 כף כמון
1/2 כף צ'ילי
2 כפות עלי כוסברה קצוצים
1 כף מיץ לימון
קורט מלח

אופן ההכנה:

משרים את החומוס ללילה.
מבשלים עד להתרככות.
מקלפים את תפוחי האדמה וחותכים לקוביות.
לאחר שהחומוס רך, מוסיפים אליו מחצית מכמות תפוחי האדמה והתבלינים היבשים.
בוחשים עד ליצירת רוטב סמיך מהתפו"א  והמים.
מוסיפים את שאר תפו"א והלימון, מעבירים לקערת הגשה ומפזרים את עלי הכוסברה מעל.

Mankai_Article

 

מתכונים בריאים תוספי מזון | אומגה 3 | אינדקס מחלות | ויטמין C | ספרי בריאות | ויטמינים ומינרלים | הריון ולידה | תזונה ילדים | קוליטיס | מגנזיוםסידן | אינדקס גליקמי | אנרגטיקה של מזונות | יוגה ותזונה | בתי טבע | אינדקס צבעי מאכל | תוספי תזונה | ויטמין B12 | בישול בריא | מתכוני בריאות | תזונה בהריון | שפעת | אורגני | אוכל בריא | ויטמין E | סרטן | ספרי תזונה | סוכרת | סרטוני תזונה בריאה | השמנת יתר | לאכול בריא | חומצות אמיניות | אלרגיות | עצירות | דף הבית | הרשמה לעידכונים | שלשול | ויטמין A | קרוהן | איורוודה -רפואה הודית |

השאירו תגובה: