PassoverFocus_Fly
PassoverFocus_Fly

מרק מאש ושורשים

מאת: ורד שומרוני תזונאית קלינית טבעית
זמן קריאה: < 1 דקה
In2024_Article

חומרים:

1בצל גדול
מעט שמן לטיגון
2 קולורבי, קלופים וקצוצים
1 לפת, קלופה וקצוצה
1 שורש סלרי, קלוף וקצוץ
2 בטטות, קלופות וקצוצות
3 גזרים, קלופים וקצוצים
2 תפוחי אדמה, קלופים וקצוצים
2 כוסות מאש
6-8 כוסות מרק צח
2 כפות פפריקה מתוקה
1 כף חוויאג`
מלח ופלפל שחור, טחון טרי
1 כוס פטרוזיליה קצוצה
שמן זית, להגשה

אופן ההכנה:

בסיר גדול מטגנים את הבצל במעט שמן עד שמזהיב. מוסיפים את כל שאר החומרים, פרט לפטרוזיליה. מביאים לרתיחה ומבשלים כשעה או עד שהכל רך.
מוסיפים את הפטרוזיליה ומבשלים עוד עשר דקות. מזלפים בכל קערה מעט שמן זית ומגישים חם.

 

מתכונים בריאים | פורום תזונה בריאה | תוספי מזון | אומגה 3 | אינדקס מחלות | ויטמין C | ספרי בריאות | ויטמינים ומינרלים | הריון ולידה | תזונה ילדים | קוליטיס | מגנזיוםסידן | אינדקס גליקמי | אנרגטיקה של מזונות | יוגה ותזונה | בתי טבע | אינדקס צבעי מאכל | תוספי תזונה | ויטמין B12 | בישול בריא | מתכוני בריאות | תזונה בהריון | שפעת | אורגני | אוכל בריא | ויטמין E | סרטן | ספרי תזונה | סוכרת | סרטוני תזונה בריאה | השמנת יתר | לאכול בריא | חומצות אמיניות | אלרגיות | עצירות | דף הבית | הרשמה לעידכונים | שלשול | ויטמין A | קרוהן | איורוודה -רפואה הודית |

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו