Trima_saffron

Powered by WP Bannerize

Trima_HAIR

Powered by WP Bannerize

מנגולד מנוקד בערמונים ושומשום

מאת: - נטורופתיה, אירידולוגיה, דיקור. התמחות בטיפול במחלות כרוניות וסרטן, ניקוי גוף מרעלים, סדנאות בישול ואפיה בריאים
עלי הסלק הם חלק מברכות החג, והם גם מיטיבים מאוד עם הלב שלנו ומצוינים לאיזון הסוכר בדם
תבשיל מנגולד

(pixabay_wolffsfa)

המנגולד הוא עלי הסלק עליהם נהוג לברך בראש השנה שיסתלקו כל אויבינו. נוכל להוסיף על הברכה שיסתלקו כל הרגשות השליליים כמו הכעס, העצב והצער ויפנו מקומם לשמחה, שלווה ואהבה. ומסתבר שעלי הסלק עשירים באשלגן ומגנזיום המיטיבים עם הלב שלנו, בברזל וסידן, בויטמיני B וכולין. ובנוסף עלי הסלק מצוינים לאיזון רמת הסוכר בדם.

המרכיבים


אופן ההכנה

קוצצים את השום ומאדים על אש נמוכה בסיר מכוסה כשתי דקות.

קוצצים את גבעולי המנגולד, ללא העלים, ומוסיפים לסיר לבישול על חום נמוך לכ-10 דקות, עם ערבוב מדי פעם.

קוצצים את עלי המנגולד ומוסיפים לסיר לבישול של 5 דקות.

מוסיפים את התבלינים ושמן הזית ומבשלים עוד 5 דקות.

מכבים ומוסיפים ערמונים חצויים.

ניתן לאכול את המנה קרה כסלט או חמימה כתוספת לארוחה.

צרו קשר עם אפרת כהן, M.A, N.D, C.A נטורופתית ואירידולוגית, מטפלת בדיקור סיני ובצמחי מרפא
* שדות חובה
שלחו
השאירו תגובה: