Nadar_Fly
himalayaKrem_Fly

מאפינס בננה ושוקולד

מאת: - הגר שפר - Eatgood
Nadar_IN

6 מנות

מרכיבים:

3/4 כוס שיבולת שועל

1 ביצה טרופה

4 כפות שמן זית

2 כפות מייפל טבעי

3 שורות שוקולד מריר קצוץ

2 בננות בשלות מעוכות

1 כפית אבקת אפייה תרסיס שמן .

 

אופן ההכנה:

מחממים תנור ל­180 מעלות. משרים את שיבולת השועל בביצה, שמן זית, בננה ומייפל טבעי לחצי שעה כדי שתתרכך. מוסיפים את השוקולד ואבקת האפייה ומערבבים היטב לעיסה אחידה. מרססים תבנית שקעים בתרסיס שמן ומעבירים את העיסה לשישה שקעים. אופים 25 דקות. מוציאים מהתנור ונותנים לקאפקייקס להתקרר מחוץ לתנור.

שומרים בקופסה אטומה במקרר, ניתן לחמם מעט לפני ההגשה.

צרו קשר עם EATGOOD בע"מ



    * שדות חובה




    רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו