INS25_Fly
beadletsC_Fly

לחם קינואה-צ'יה

מאת: גבריאלה חבויניק – נטורופתית והרבליסטית, מנהלת משותפת בקהילת "מפצחות את אתגר גיל המעבר"
זמן קריאה: < 1 דקה
בלי קמח לבן, בלי תוספות מיותרות – הלחם הזה מכיל רק רכיבים טבעיים וטובים לגוף

לחם קינואה צ'יה. צילום: 123RF

INS25_IN

לחם קינואה וצ'יה הוא לא רק טעים ומשביע, אלא גם עשיר בחלבון מלא, סיבים תזונתיים, נוגדי חמצון וחומצות שומן חיוניות.

הודות לשילוב בין שני מזונות העל – קינואה וצ'יה – הלחם הזה תומך בעיכול תקין, מאזן את רמות הסוכר ומעניק תחושת שובע לאורך זמן.

למתכונים נוספים ללחם בריא:

לחמניות קלילות ומהירות הכנה מקמח כוסמין מלא

לחם 8 דגנים: המתכון של ד"ר לינדברג

לחם מפנק עם צימוקים, חמוציות ואגוזים

מתכון לחם קינואה-צ'יה

מצרכים:

300 גרם קינואה (¾1 כוס)

60 גרם צ'יה (רבע כוס)

60 מ"ל שמן זית (רבע כוס)

כפית אבקת אפייה

כפית מלח

2 כפות חומץ

הוראות הכנה:

השרו את הקינואה והצ'יה במים למשך הלילה.

סננו את הקינואה וערבבו עם הצ'יה וכל שאר החומרים + רבע כוס מים (60 מ"ל).

העבירו לתבנית אינגליש קייק.

אפו למשך שעה ב-180 מעלות.


רוצים ללמוד על התזונה שמסייעת להתמודד עם אתגרי גיל המעבר?

גבריאלה חבויניק ועינת ברקן, מנהלות קהילת "מפצחות את אתגר גיל המעבר", יסקרו בהרצאתן בכנס INSPIRATION 2025 את ההתאמות התזונתיות והטכניקות הנוספות להפחתה ואיזון של תסמיני גיל המעבר.

לחצו על הסרטון כדי לשמוע מהן על מה שצפוי לכם שם:

ההרצאה מיועדת למטפלים ברפואה משלימה ואינטגרטיבית.

לפרטים והרשמה עברו לאתר כנס INSPIRATION 2025

* לקבלת הנחה מיוחדת לגולשי EatWell, הקלידו קוד קופון: 1214

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו