אטריות אורז עם בצל וכורכום

מאת: ליזה ארזואן
- מאבחנת באירידיולוגיה ורפלקסולוגיה. מטפלת בתזונה, צמחי מרפא, פרחי באך, רפלקסולוגיה, דמיון מודרך ועוד

תזונה מבריאה לנשים, צילום: 123RF
המרכיבים
אטריות אורז
בצל
כורכום
שמן זית
אופן ההכנה
מבשלים את האטריות כמו פסטה ומסננים.
מקפיצים את הבצל במחבת עד שמזהיב מעט.
כשהאטריות מוכנות מערבבים עם הבצל ומוסיפים מעט כורכום. על סגולותיו של הכורכום ומדוע רצוי לשלב אותו בתפריט שלכם, תוכלו לקרוא כאן
צרו קשר עם
ליזה ארזואן
* שדות חובה
שלחו