sujok_Fly
sujok_Fly

סלט תרד מנצח

מאת: ליה שומרון, יועצת קולינרית לאוכל ובישול בריא
זמן קריאה: < 1 דקה
Barimax_Calcimax_IN


חומרים:

שקית עלי תרד (300 גרם) – עדיף בייבי תרד
1/2 חבילה של נבטי סויה
בצל סגול קטן חתוך לרצועות
1 תפוח ירוק (מזן גרנד סמיט) חתוך לפרוסות דקות
חופן פקאנים שנקלו קלות בטמפרטורה נמוכה
חופן חמוציות מיובשות (ממותקות במייפל או ברכז תפוחים)

לרוטב:

1/4 כוס שמן זית
1/4 כוס שמן סובין אורז או שמן קנולה
1 שום כתוש
2 בצלים ירוקים קצוצים דק
1 כף חרדל
1 כף דבש
1 כפית מלח
פלפל שחור לפי הטעם

אופן ההכנה:

1. מערבבים את כל החומרים של הרוטב בסיר קטן (או בפינג’ן). מחממים תוך כדי בחישה כ – 5 דקות, מסירים מהאש ומצננים מעט.
2. מערבבים בקערה את התרד, נבטי הסויה, הבצל הסגול והתפוחים.
3. שופכים מעל את הרוטב (זהירות לא לשים יותר מדי רוטב, להוסיף תמיד אפשר) ומערבבים.
4. בסמוך להגשה, לפזר מעל את הפקאנים והחמוציות.

מתכונים בריאים | פורום תזונה בריאה | תוספי מזון | אומגה 3 | אינדקס מחלות | ויטמין C | ספרי בריאות | ויטמינים ומינרלים | הריון ולידה | תזונה ילדים | קוליטיס | מגנזיוםסידן | אינדקס גליקמי | אנרגטיקה של מזונות | יוגה ותזונה | בתי טבע | אינדקס צבעי מאכל | תוספי תזונה | ויטמין B12 | בישול בריא | מתכוני בריאות | תזונה בהריון | שפעת | אורגני | אוכל בריא | ויטמין E | סרטן | ספרי תזונה | סוכרת | סרטוני תזונה בריאה | השמנת יתר | לאכול בריא | חומצות אמיניות | אלרגיות | עצירות | דף הבית | הרשמה לעידכונים | שלשול | ויטמין A | קרוהן | איורוודה -רפואה הודית |

 

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו