מיליוני אנשים בעולם כבר אימצו את השיטה בשמחה, היות ומלבד גוף חטוב ובריא, התזונה הנקייה גם תורמת למראה העור, לבריאות השיער ולהרגשה כללית נהדרת ועקרונותיה קלים ליישום
נופש אמור להחזיר אותנו מחוזקים אל השגרה. אך לפעמים אנחנו חוזרים ממנו דווקא לא מסופקים ומנופחים מאוכל. לכן החליטה רשת רימונים לתת לכם wellness אמיתי בחופשה הבאה שלכם
פעילויות ספורט חינמיות ויריד בריאות תוסס ב"פסטיבל אביב בריא". הרצאות מקצועיות של מיטב המומחים יחד עם סדנאות בישול מעשיות המעניקות כלים יעילים לשינוי תזונתי
בדיקות מעבדה פונקציונליות נותנות מענה לבעיות בריאותיות רבות. לכל בעיה יש סיבה ולכל סיבה יש פתרון וכל אדם יכול לשפר את חייו אם רק יקבל את הנתונים הנכונים
מיכל צפיר, פאולה רוזנברג ודורון שפר ירצו בפסטיבל התזונה והבריאות הגדול בישראל אוכלים בריא ירושלים 3. פתרונות טבעיים לאורח חיים בריא ומסיבת זומבה סוחפת ללא תשלום
50 אחוז מהאוכלוסיית ארצות הברית סובלים ממחלה כרונית, וכמעט 30 אחוז סובלים מרגישות לגלוטן. אתם באמת חושבים שזהו צירוף מקרים? על הקשר המסוכן שבין גלוטן לסוכרת, דלקת ושיניים רקובות. פרק שני
סוכרת, בעיות עיכול, מחלות אוטואימוניות, עייפות כרונית, מחלות עור, בעיות הורמונליות ועוד מגוון רחב של מחלות ותסמינים נקשרו בשנים האחרונות לצריכת גלוטן. כיצד חיים בלעדיו?
סדנת בישול ללא גלוטן בהנחיית ענת גרינברג, נטורופטית, רפלקסולוגית והרבליסטית קלינית
בשנים האחרונות אנו עדים לתופעה שהולכת ותופסת מימדים עצומים – יותר אנשים מפתחים אי סבילות לחיטה ולמוצרי חלב. כתבתה של איילת בוקר נוה, תזונאית טבעית במסגרת חג השבועות.
לקראת חג השבועות, שירלי בר תפריך את המיתוס שהדרך הטובה ביותר לספוג סידן הינה ממוצרי חלב ותציין את הנזקים הכרוכים בצריכת מוצרי חלב. נלמד אלו מזונות חיים עשירים בסידן ואיך להכין חלב שקדים.
ביכורי קציר חיטים- לקראת חג השבועות, שני ריף - פרופסורסקי בחרה להתמקד באם החיטה, בשמרים ובלחם השאור. בנוסף שני תסביר לנו מדוע רבים מאיתנו רגישים לגלוטן ולחיטה. למתכון חגיגי תכין לנו שני סלסלת לחם מושקעת.
בפסח לא אוכלים לחם אבל עדיין צורכים גלוטן, והרבה. מה עושים? עוברים למצות כוסמין. ציונה מלמן אספה כמה טיפים שיעזרו לכם לעבור חלק את החג. ויש גם מתכון לסלט קייל חגיגי
יש הרבה סיבות להחליף את קמח החיטה בקמח כוסמין: יש בו כמות קטנה יחסית של גלוטן, הוא מתעכל בקלות, מסייע באיזון סוכר ומשביע לאורך זמן רב יותר. ויש גם מתכון לעוגיות
אז מהו גלוטן וכיצד הוא פוגע בבריאותנו, ואילו מרכיבים נוספים בדגנים, ובמיוחד בחיטה, גורמים לבעיות עיכול רבות כל כך ונחשבים לבעלי השלכות בריאותיות ארוכות טווח?
צליאק, כיבים, צרבות, הליקובקטר פילורי, אבני מרה, קרוהן ואלרגיות למזון. כתבתנו שבה מסדנת "סודות המעיים" של עדיאל תל אורן בתיאטרון גבעתיים עמוסת ידע אודות מערכת העיכול
מחקר מ-2001 שנערך בקרב חולי צליאק מצא כי הזמן הממוצע שעבר עד לאבחון המחלה היה 11 שנים! 11 שנים של כאבי בטן, שלשולים, גאזים ונפיחויות שהיו יכולים להיפסק לחלוטין אם רק מוצאים את הגלוטן מהתפריט.
דיאטה ללא גלוטן שינתה את חייה של קרן לקריץ, ואפשרה לה לשנות את חייה ולרזות 45 קילוגרם בדיאטה ללא גלוטן עם מכון אברהמסון. כנסו לכתבה הבאה על מנת להכיר את קרן, ואולי תקבלו רעיונות
מה קרה שמתנפלים לפתע על החיטה, מזון בסיסי וסמל לבריאות ושגשוג? כיצד החיטה מגבירה תאבון, מכניסה אותנו למעגל קסמים של אכילת יתר ורכבת הרים של סוכר לאורך היום?
האם סוכרת היא מחלה הפיכה? מה אפשר לעשות כדי להגדיל את הסיכוי לכך שזה יקרה? האם ניתן להוריד אנשים מהשימוש באינסולין? איזה בעיות רפואיות נגרמות מאכילת חיטה ומה קורה כאשר מפסיקים? סוכרת היא בהרבה מקרים מחלה הפיכה טוען ד"ר דני קרת ומייד מרתק את הקהל.
במשך דורות רבים סיפק הלחם את צרכי האדם באופן מושלם. הוא הונח במרכז השולחן והפך סמל לטוב לשפע ולבריאות. מה קרה לו שאיבד כך ממעמדו בשנים האחרונות והאם זה מוצדק?
קינואה - אם היא עדיין נראית לכם קצת מוזרה, או שניסתם פעם אחת ולא התאהבתם - כדאי לכם לנסות שוב! קינואה היא אחד מהמזונות העשירים והבריאים ביותר שאתם יכולים להעניק לגוף שלכם
'בלי גלוטן' הפך לביטוי מוכר, ואנשים רבים שלא סובלים מצליאק נמנעים מגלוטן. אם אתם חושבים על האפשרות להוריד את הגלוטן מהתפריט היומי, ריכזנו לפניכם את עיקרי התורה ומתכונים נהדרים