supherb_Fly
supherb_Fly

חדש: סדנת אפייה קלה ללא גלוטן אצלכם בבית

מאת: עינב בורשטיין
זמן קריאה: 3 דקות
מצאנו בילוי מושלם למשפחות שנמנעות מגלוטן - סדנת אפייה קלה ללא גלוטן, בפורמט דיגיטלי, אצלכם במטבח. מותאמת לילדים בכל גיל, כולל ההורים וסבא סבתא

מאפינס אוכמניות ללא גלוטן. צילום: יעל אילן

PassoverFocus_IN

אם אתם מחפשים פעילות כייפית, חינוכית וטעימה שתמלא את ימי הקיץ שלכם ושל הילדים – המשיכו לקרוא.

החודש הושקה סדנת האפייה הדיגיטלית של נעמה רן והיא בדיוק מה שחיפשתם.

מדובר בסדנת אפייה קלה ופשוטה ללא גלוטן, מושלמת לכל גיל, שמבטיחה חוויה מהנה וטעימה, וגם מחנכת לבריאות ולעצמאות.

שגרה ללא גלוטן לא חייבת להיות מתסכלת

ההתמודדות עם רגישות לגלוטן ומחלת הצליאק היא לא תמיד קלה.

הקשיים איתם מתמודדים ההורים והילדים בניווט בהגבלות התזונתיות לא פשוטים ולעיתים די מתסכלים.

לכן סדנת האפייה הקלה ללא גלוטן היא דרך נפלאה ליהנות מפינוקים טעימים ללא חששות הקשורים לגלוטן.

הסדנה מאפשרת למשפחות ליצור בקלות מאפים ללא גלוטן שכולם יכולים להתענג עליהם.

קבלו הצצה לסדנה:

חגיגה של מאפים מבלי לצאת מהבית

בבסיס סדנת האפייה הייחודית הזו טמונים היופי והנוחות שבשימוש במרכיבים יומיומיים שנמצאים בכל בית או בסופרמרקט הקרוב ולא רק בחנויות טבע למיניהן.

בשלושה שיעורים דיגיטליים נפרדים, כשכל אחד מתמקד במאפה אחר – לחם, עוגה ועוגיות, תלמדו מתכונים שניתנים להתאמה אישית ולשדרוגים מעניינים.

כדי להפוך את הדברים לפשוטים עוד יותר, כל שיעור מגיע עם מתכון מנוקד להדפסה – מדריך מושלם לחוויית האפייה שלכם.

הנה הצצה קטנה למה שמחכה לכם במטבח

לחם שקדים

אבל רגע, זה לא רק לחם!

זה בסיס שניתן ליהנות ממנו בצורות שונות.

תוכלו למשל ליצור מהמתכון הזה גם מאפינס ובייגלס מעולים.

עוגה בחושה ללא מיקסר

כן, קראתם נכון – אפשר להכין עוגה מדהימה בלי מיקסר!

עוגת דובדבנים הפוכה ומאפינס שוקולד שהשמועות מספרות שאי אפשר לעמוד בפניהם.

עוגיות פריכות

תלמדו את אומנות היצירה של עוגיות טעימות ופריכות המשמשות כבסיס מושלם לעוגיות סנדוויץ' ותענוגות נוספים.

בואו תראו איך זה נראה:

ומה עוד?

משתתפי הסדנה יקבלו תמיכה ומענה לשאלות בקבוצת פייסבוק פרטית.

פעילות מושלמת לכל גיל

בין אם הם מודדים, מערבבים, קורצים או עוקבים אחר מתכון, ילדים בכל גיל יכולים להשתתף (ועל הדרך לפתח מוטוריקה עדינה, התנסויות חשובות ועצמאות).

בזמן שאנחנו מדלגים על המיקסר, אנחנו כן משתמשים בתנור! מה שאומר שילדים מעל גיל 11-12 יוכלו להשתלט על תהליך האפייה בלי בעיה, וצעירים יותר עם מעט עזרה מאדם בוגר.

סבים והורים ברוכים הבאים

לא רק לילדים – גם המבוגרים יכולים להצטרף לכיף, וליהנות מפעילות משפחתית מושלמת. מתאים בול ליום כיף אצל סבא וסבתא.

הסדנה כשרה וגם לפסח

גם אם אתם לא נמנעים כל השנה מגלוטן, תוכלו ללמוד איך למלא את הבית בפסח בריחות אפייה ומאפים נפלאים שכולם ממש קלים להכנה.

יש לי שאלה לגבי סדנת האפייה הדיגיטלית ללא גלוטן



    * שדות חובה




    סדנה שהיא הרבה מעבר לרגישות לגלוטן

    הסדנה מומלצת לא רק למי שחייב להימנע מגלוטן.

    בין אם אתם מאמצים אורח חיים נטול גלוטן מתוך צורך, שואפים להפחית את צריכת הגלוטן או רוצים שפסח הבא יהיה הרבה יותר טעים, הסדנה הזו היא בשבילכם.

    הסדנה מציעה חוויה ייחודית  שבה תוכלו לגלות כיצד להפוך את הארוחות שלכם למגוונות יותר.

    למאמרים נוספים בנושא רגישות לגלוטן:

    כל הצרות שגורמת לכם אי סבילות לגלוטן

    גלוטן – השערורייה הגדולה

    חיים בריאים ונטולי חיטה

    מה המשתתפים אומרים?

    ליאורה: "הכנו בעצמנו ואירחנו את המשפחה. כולם נהנו מהמאפים ללא גלוטן אפילו בלי להבין שהם נטולי גלוטן. הילדים עשו הכל, ואני פשוט ניקיתי אחריהם :))".

    עידן, בן 10: "היה לי כל כך כיף להכין. אבא עזר לי בתנור ובבדיקת העוגה. הבאתי את העוגיות לכיתה, וכולם אהבו אותן".

    משפחת גלעד: "כבר הרבה זמן אנחנו חולמים על סדנת אפייה שכל המשפחה, כולל ילדי הצליאק שלנו, יכולים להשתתף בה. הלחם, העוגה והעוגיות יצאו נפלא. חגיגה אמיתית!"

    יש לי שאלה לגבי סדנת האפייה הדיגיטלית ללא גלוטן



      * שדות חובה




      הכירו את נעמה רן – המומחית שלכם לאפייה ובישול ביתיים

      בראש הסדנה עומדת נעמה רן, בשלנית ומפתחת מתכונים שמאמינה שהכלל הראשון בתזונה בריאה לגוף ולנפש הוא לבשל בבית.

      נעמה, כלכלנית בעברה, החליטה לחשב מסלול מחדש לאור אהבתה לבישול ואפייה, והלכה ללמוד בישול באופן מקצועי.

      עם 16 שנות ניסיון קולינרי מקצועי, נעמה מפתחת מתכונים עבור חברות מזון ידועות ומגזין "לאישה".

      את "מבשלים בבית" היא הקימה כדי ללמד לבשל ולאפות. פשוט, בקלות, עם קיצורי דרך וטיפים שהיא אספה במשך שנים של ניסיון.

      דרך קשרים אישיים והחוויה של המשפחה שלה שכוללת ילד צליאקי, נעמה מכירה את האתגרים העומדים בפני המתמודדים עם רגישות לגלוטן ומחלת הצליאק וחשוב לה ב"מבשלים בבית" לתת אפשרויות נגישות, טעימות ובריאות לכל אחד ואחת.

      המסירות שלה להכנת אוכל שהוא לא רק מזין, אלא גם פשוט להכנה וטעים, היא הבסיס של הסדנה הנפלאה הזו ולסדנאות נוספות שעומדות לצאת השנה.

      מוכנים להתחיל?

      הצטרפו להרפתקת האפייה עוד היום!

      לחצו כאן לפרטים ולהרשמה

      אל תפספסו הזדמנות נהדרת ללמוד, ליצור ולהתחבר במטבח.

      יש לי שאלה לגבי סדנת האפייה הדיגיטלית ללא גלוטן



        * שדות חובה




        רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו