מג'דרה מושלמת על בסיס קינואה או כוסמת
מאת: שירלי יוסף
- מרצה לבריאות טבעית ורפואת הרמב"ם
האם ידעתם? לא רק קטניות אפשר להנביט, אלא גם קינואה וכוסמת!
במתכון הבא אפשר ומומלץ להשתמש בקינואה או בכוסמת (או בשילוב של שתיהן) לאחר הנבטה.
איך מנביטים?
- משרים 8 שעות במים
- מעבירים למסננת ומניחים על השיש מכוסה במגבת
- ממתינים 24 שעות שבמהלכן שוטפים 2-3 פעמים את הקינואה ו/או הכוסמת
למתכוני בריאות נוספים עם קינואה ו/או כוסמת:
קדירת קינואה קיצית עם אספרגוס וטופו
מתכון למג'דרה מושלמת על בסיס קינואה או כוסמת
מצרכים:
כוס כוסמת / כוס קינואה / שילוב של השתיים
חצי כוס עדשים שחורות
כוס וחצי מים
כפית מלח הימלאיה
צפו כאן בהוראות ההכנה:
צרו קשר עם שירלי יוסף