גלידת תאנים ושוקולד טבעונית
מאת: אפרת נבון, נטורופתית, מדקרת ואירידיולוגית
- נטורופתיה, אירידולוגיה, דיקור. התמחות בטיפול במחלות כרוניות וסרטן, ניקוי גוף מרעלים, סדנאות בישול ואפיה בריאים
אני אוהבת תאנים!
כדי שאוכל ליהנות מהן כל השנה, אני רוכשת מהן כמות גדולה בעונה ומקפיאה אותן.
התאנה מכילה ברזל, סידן, אשלגן, ויטמין C וויטמינים מקבוצת B.
היא ידועה גם כמונעת עצירות, לחץ דם גבוה ואוסטאופורוזיס.
בנוסף, היא מעוררת תשוקה וחשק מיני, ואם תוסיפו לגלידה הזו גם אבקת מאקה, תכונה זו תתעצם עוד יותר.
נסו ותיהנו.
מתכון גלידת תאנים ושוקולד טבעונית
מצרכים ל-10 גלידות
8 תאנים גדולות סגולות (רצוי לפתוח אותן קודם ולבדוק אותן)
250 מ"ל קרם קוקוס אורגני טבעי
כף ממרח שקדים טבעי
כף חמאת קשיו
3 כפות קקאו
שמינית כפית של גרגרי וניל ממקל וניל או ממחית מוכנה
תוספות לשדרוג: כפית לוקומה, כפית מאקה, כפית גרגרי לציטין
הוראות הכנה
טחנו הכל היטב עד שתתקבל מחית חלקה לחלוטין.
מזגו לתבניות סיליקון בצורת ארטיקים.
נעצו מקל והקפיאו ל-6 שעות לפחות עד להתייצבות.
הוציאו 5 דקות לפני ההגשה.
צרו קשר עם אפרת נבון, נטורופתית, מדקרת ואירידיולוגית