LiveWell_Fly
Jeliat_Fly

ארוחה בסיר אחד: תבשיל תפוחי אדמה, סלק כתום וחומוס

מאת: - נטורופתית. מטפלת בתזונה תוך התמקדות באסטרטגיות אכילה. מנחת סדנאות ריסטארט תזונה.
מתכון לארוחה משביעה ופשוטה להכנה שמספקת תחושת מחוברות לקרקע

ארוחה בסיר אחד צילום: pixabay

Bari15_In

על פי הרפואה הסינית – תפוח האדמה, הסלק והחומוס מסמלים את אלמנט האדמה ותומכים במערכת העיכול ובתחושות כמו קשיי ריכוז, קשב, עודף מחשבות ואף חרדות.

למתכונים נוספים לארוחות בסיר אחד:

פאייה ים תיכונית טבעונית

פסטה לבבות ארטישוק

תבשיל פריקה עדשים וערמונים

 

מתכון תבשיל תפוחי אדמה, סלק וחומוס

מצרכים:

בצל גדול או שניים קטנים

כף שמן זית

5 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לקוביות גסות

3 סלקים כתומים (או 3 קולרבי קלופים וחתוכים לקוביות גסות)

כוס גרגרי חומוס קפואים (או לאחר השרייה של 12 שעות)

2 כפיות תבלין קארי

רבע כוס כוסברה קצוצה (לא חובה)

כף מלח

אופן ההכנה:

מאדים/ מטגנים קל את הבצל בכף שמן זית + כף מים עד להזהבה.

מוסיפים את קוביות תפוחי האדמה, הסלקים או הקולרבי והחומוס.

מערבבים עם 2 כפיות תבלין קארי + הכוסברה הקצוצה (אם אוהבים) + כוס מים.

מביאים לרתיחה במכסה סגור ואז מנמיכים עד לריכוך.

מוסיפים לקראת הסוף כף מלח.

 

 

 

צרו קשר עם אלמוג גולד רוטנברג



    * שדות חובה




    רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו