Bari15_Fly
Jeliat_Fly

מנת חומוס עם טוויסט מיוחד ובריא: חומוס גוואקמולי

מאת: חברת "חקלאי גרנות", המשווקת המובילה בישראל של אבוקדו גרנות ופירות וירקות טריים
זמן קריאה: < 1 דקה
שילוב טעמים מפתיע לטובה של חומוס עם... אבוקדו! מנה טעימה, קלה להכנה ומלאת בריאות

חומוס עם אבוקדו. צילום: הדס ניצן

SmartKish_In

שני מרכיבים בריאים במיוחד – חומוס ואבוקדו – חוברים יחד למנה טעימה וישראלית!

מחפשים עוד רעיונות לגוון את החומוס?

חומוס כתום מבטטה ועדשים

חומוס GAPS – חומוס ללא חומוס

צ'אנה דאל – החומוס של ההודים

מתכון לחומוס עם אבוקדו

מצרכים לכ-4 מנות:

1 אבוקדו בשל מסוג "אבוקדו גרנות"

350 גרם חומוס מבושל

2 כפיות מיץ לימון

1/4 כפית פלפל חריף

1/4 כוס כוסברה

2 כפיות שמן זית

אופן ההכנה

  1. משרים ללילה את החומוס בקערית מים בטמפרטורת החדר. מבשלים במים רותחים עד לריכוכו המוחלט.
  2. טוחנים בבלנדר את גרגירי החומוס עם  2 כפיות מיץ לימון.
  3. מוסיפים אבוקדו בשל, רבע כפית פלפל חריף, רבע כוס כוסברה ושתי כפיות שמן זית.
  4. מוזגים לקערה בתנועת ניגוב ומקשטים עם שמן זית וכמה גרגרי חומוס.
חומוס גוואקמולי. צילום: הדס ניצן

חומוס גוואקמולי. צילום: הדס ניצן

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו