Briaa_Nov_Fly
sujok_Fly

מרק בצל

מאת: ורד לב נטורופתית N.D
זמן קריאה: < 1 דקה
Briaa_Nov_IN

חומרים:

מעט שמן זית/ חמאה לטיגון
7-8 בצלים גדולים קצוצים
2 פלפלי צ'ילי קצוצים
כוס יין לבן יבש
מלח, פלפל שחור גרוס
שום קצוץ לפי הטעם (אצלנו אוהבים הרבה)
להגשה: גבינת פרמזן מגורדת, טוסט/ קרוטונים מקמח מלא

אופן ההכנה:

בסיר עמוק מחממים את השמן ומאדים את הבצל עם מכסה סגור עד שהוא מתרכך, מצטמצם מאד ומשחים- לוקח כחצי שעה.
לקראת סוף האידוי מוסיפים את הצ'ילי.
כשהבצל שחום מוסיפים את היין ומערבבים היטב ביחד למספר דקות.
מוסיפים מלח, פלפל ומערבבים.
מוסיפים מים לפי הצורך (מרק דליל או סמיך) ומביאים לרתיחה. מקטינים את האש.
טועמים ומתקנים את הטעמים, אם יש צורך.

 

מתכונים בריאים | פורום תזונה בריאה | תוספי מזון | אומגה 3 | אינדקס מחלות | ויטמין C | ספרי בריאות | ויטמינים ומינרלים | הריון ולידה | תזונה ילדים | קוליטיס | מגנזיוםסידן | אינדקס גליקמי | אנרגטיקה של מזונות | יוגה ותזונה | בתי טבע | אינדקס צבעי מאכל | תוספי תזונה | ויטמין B12 | בישול בריא | מתכוני בריאות | תזונה בהריון | שפעת | אורגני | אוכל בריא | ויטמין E | סרטן | ספרי תזונה | סוכרת | סרטוני תזונה בריאה | השמנת יתר | לאכול בריא | חומצות אמיניות | אלרגיות | עצירות | דף הבית | הרשמה לעידכונים | שלשול | ויטמין A | קרוהן | איורוודה -רפואה הודית |

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו