מאפינס שיבולת שועל
חומרים:
2 כוסות קווקר
1 כוס קמח חיטה מלא / כוסמין
1/2 כוס צימוקים
1/2 כוס אגוזים קלויים
1 כפית אבקת אפייה
1/4 כפית מלח
1/2 כפית קינמון
2/3 כוס מים
1/2 כוס שמן קנולה
1 ביצה או 100 גרם טופו
1/2 כוס דבש או סירופ מייפל
אופן הכנה:
לערבב את החומרים היבשים בקערה.
לערבל את החומרים הנוזליים בקערה נפרדת ולהוסיף לתערובת היבשים.
לערבב היטב את שתי התערובות לקבלת עיסה אחידה.
לצקת את התערובת לשקעים בתבנית מאפינס משומנת.
לאפות בחום בינוני כ- 20 דקות.
הערות:
אם משתמשים בטופו, יש לטחון אותו עם יתר החומרים הנוזליים.
אפשר לגוון ולהחליף את האגוזים בשקדים, זרעי חמניות ואגוזים אחרים.
מתכונים בריאים | פורום תזונה בריאה | תוספי מזון | אומגה 3 | אינדקס מחלות | ויטמין C | ספרי בריאות | ויטמינים ומינרלים | הריון ולידה | תזונה ילדים | קוליטיס | מגנזיום | סידן | אינדקס גליקמי | אנרגטיקה של מזונות | יוגה ותזונה | בתי טבע | אינדקס צבעי מאכל | תוספי תזונה | ויטמין B12 | בישול בריא | מתכוני בריאות | תזונה בהריון | שפעת | אורגני | אוכל בריא | ויטמין E | סרטן | ספרי תזונה | סוכרת | סרטוני תזונה בריאה | השמנת יתר | לאכול בריא | חומצות אמיניות | אלרגיות | עצירות | דף הבית | הרשמה לעידכונים | שלשול | ויטמין A | קרוהן | איורוודה -רפואה הודית |



יצא נחמד אבל אני הייתי מוסיפה כפית א.א. וכף סוכר חום
תודה רבה על המתכון!