sujok_Fly
sujok_Fly

שייק-אנרגיה ירוקה

מאת: פט קרוקר וסוזן איגלס מתוך הספר "להוציא את המיץ"- הוצאת פוקוס
זמן קריאה: < 1 דקה
GOODMUV_IN

1 מנה

טעם "ירוק" אינו בלתי נעים, אולם הוא שונה מאוד מטעמי השייקים המקובלים.
אם אתם משתמשים בעלי תרד קפואים צמצמו את כמות חלב הסויה ל-¼ כוס (50 מ"ל). ½ כוס (125 מ"ל) חלב סויה

חומרים:

¼ כוס (50 מ"ל) חלב משמש
2 כוסות (500 מ"ל) עלי תרד שטופים, טריים או קפואים
3 כפות (45 מ"ל) עשב חיטה או שעורה קצוץ
1 כף (15 מ"ל) זרעי דלעת
1 כפית (5 מ"ל) ג'ינקו בילובה (לבחירתכם)

אופן הכנה:

הכניסו לבלנדר את חלב הסויה, חלב המשמש, התרד, עשב החיטה או השעורה, זרעי הדלעת והג'ינקו בילובה (אם החלטתם להוסיפו). ערבלו עד לקבלת מרקם חלק. מזגו לכוס.

מתכונים בריאים | פורום תזונה בריאה | תוספי מזון | אומגה 3 | אינדקס מחלות | ויטמין C | ספרי בריאות | ויטמינים ומינרלים | הריון ולידה | תזונה ילדים | קוליטיס | מגנזיוםסידן | אינדקס גליקמי | אנרגטיקה של מזונות | יוגה ותזונה | בתי טבע | אינדקס צבעי מאכל | תוספי תזונה | ויטמין B12 | בישול בריא | מתכוני בריאות | תזונה בהריון | שפעת | אורגני | אוכל בריא | ויטמין E | סרטן | ספרי תזונה | סוכרת | סרטוני תזונה בריאה | השמנת יתר | לאכול בריא | חומצות אמיניות | אלרגיות | עצירות | דף הבית | הרשמה לעידכונים | שלשול | ויטמין A | קרוהן | איורוודה -רפואה הודית |

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו