מג'דירה
חומרים:
1 כוס עדשים ירוקים חומים
1 כוס אורז מלא
2 כוסות מים
1/2 בצל גדול
3 שיני שום קצוצות
2 כפות שמן
1/2 כפית כמון
מלח, פלפל
אופן ההכנה:
משרים את העדשים במים רותחים למשך 1/4 שעה.
מאדים את הבצל והשום בשמן עד להזהבתו
מוסיפים את העדשים ומאדים עוד 5 דקות
מוסיפים אורז מלא שטוף, מים ותבלינים
מבשלים בסיר מכוסה עד שהאורז נראה מוכן.
לאחר שהמג’דירה מבושלת יש לטגן בצל קצוץ בשמן זית
להוסיף את תכולת המחבת(כולל השמן) וצרור פטרוזיליה
קצוצה לסיר האורז ולערבב היטב (במזלג)
מתכונים בריאים | פורום תזונה בריאה | תוספי מזון | אומגה 3 | אינדקס מחלות | ויטמין C | ספרי בריאות | ויטמינים ומינרלים | הריון ולידה | תזונה ילדים | קוליטיס | מגנזיום | סידן | אינדקס גליקמי | אנרגטיקה של מזונות | יוגה ותזונה | בתי טבע | אינדקס צבעי מאכל | תוספי תזונה | ויטמין B12 | בישול בריא | מתכוני בריאות | תזונה בהריון | שפעת | אורגני | אוכל בריא | ויטמין E | סרטן | ספרי תזונה | סוכרת | סרטוני תזונה בריאה | השמנת יתר | לאכול בריא | חומצות אמיניות | אלרגיות | עצירות | דף הבית | הרשמה לעידכונים | שלשול | ויטמין A | קרוהן | איורוודה -רפואה הודית |


