loading
loading

שיפודי ירקות וטופו ליום העצמאות

מאת: המתכון באדיבות חלי ממן, מייסדת רשת תמיכה לאורח חיים בריא
זמן קריאה: < 1 דקה
מתכון ליום עצמאות בריא יותר
שיפודי ירקות וטופו ליום העצמאות באדיבות חלי ממן. צילום: יחסי ציבור

שיפודי ירקות וטופו ליום העצמאות באדיבות חלי ממן. צילום: יחסי ציבור

loading

הגיע הזמן שה"על האש" המסורתי יהפוך להיות הרבה יותר בריא.

הנה שיפודי טופו נהדרים שהם חגיגה אמיתית של ויטמינים וטעמים.

למתכונים של שיפודי בריאות נוספים:

שיפודי ג'ק פרוט על טורטיית עדשים

שיפודי סלמון צרובים

פטריות על האש

מתכון שיפודי ירקות וטופו

מצרכים

שיפודי עץ שהושרו במים

חבילת טופו (250 גרם)

10 פטריות

חצי חציל

קישוא

זוקיני

פלפל אדום

בצל גדול

לרוטב:

שן שום

2 כפיות שמן שומשום

כוס רוטב סויה

כפית דבש או סילאן

הוראות הכנה

מערבבים בקערה את המצרכים לרוטב.

מחממים את הגריל או תנור בתכנית גריל לחום המקסימלי.

חותכים לקוביות בגודל 2 סנטימטר את הטופו ואת הירקות (מלבד הפטריות, אותן חוצים לחצי).

מוסיפים הכל לקערת עם הרוטב ומערבבים.

משפדים את הירקות והטופו על השיפודים, כך שיהיה מגוון טעמים בכל שיפוד וצולים.

הערה: מי שרוצה יכול להשרות את הטופו ברוטב קצת יותר זמן מראש לספיגה טובה יותר של הטעמים

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו