PASHUT_MIG
KAL_FLY

שיפודי סלמון צרובים בקמל על מצע סלט ירוק

מאת: - הגר שפר - Eatgood

מנה אחת

 

מרכיבים:

KAL_250

1 כוס עלי בייבי תרד שטופים, 1 כוס רוקט שטוף, 1 כף רוטב חומץ בלסמי

1 כפית שמן זית, 1 כפית דבש, 1 כפית חרדל, 1 כף מים רותחים

150 גרם סלמון טרי חתוך לקוביות גדולות

1 כף מייפל טבעי, מלח ופלפל גרוס

 

אופן הכנה

משפדים קוביות סלמון על 2 שיפודים ומורחים אותן במייפל טבעי, מתבלים במלח ופלפל

מחממים מחבת גדולה וצורבים את שיפודי הסלמון מכל הצדדים עד רמת ההכנה הרצויה

מערבבים בכוס: שמן זית, חומץ בלסמי, דבש, חרדל ומים רותחים לרוטב.

בקערה גדולה מערבבים את התרד עם הרוקט ומתבלים ברוטב שהכנו, מערבבים לציפוי כל העלים, מניחים בצלחת יפה ומעל את שיפודי הסלמון.

צרו קשר עם EATGOOD בע"מ



    * שדות חובה


    השאירו תגובה: