loading
loading

קציצות עדשים כתומות מושלמות

מורן איינשטיין
מאת: - מנטורית לאורח חיים בריא. בוגרת ביה"ס לרפואה משלימה במגמת תזונה טבעית.
עוד דרך טעימה להעשיר את התזונה בחלבון איכותי ובסיבים תזונתיים התורמים לבריאותנו
קציצות עדשים מושלמות של סבתא עדנה. צילום: מורן איינשטיין

קציצות עדשים מושלמות של סבתא עדנה. צילום: מורן איינשטיין

loading

את הקרדיט למתכון המושלם אני חייבת לסבתא עדנה.

עוד מתכונים בריאים וטעימים עם עדשים כתומות:

מרק תירס ועדשים כתומות

ממרח עדשים כתומות

סלט עדשים צבעוני

מתכון לקציצות עדשים כתומות

מצרכים:

250 גרם עדשים כתומות מושרות במים לשעה – לשטוף היטב, לבשל ולסנן

קישוא מגורר דק

2 גזרים מגוררים דק

1/2 כוס קמח עדשים כתומות

2 כפות שמן זית

תיבול: מעט מלח הימלאיה גס, פלפל שחור, כמון, כורכום, פפריקה מתוקה, כולם לפי הטעם האישי.

הוראות הכנה:

לערבב היטב את הרכיבים

ליצור קציצות ולהניח על תבנית עם נייר אפיה משומן במעט שמן זית

לאפות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 20 דקות

להפוך ולאפות 20 דקות נוספות.

לבריאות ובתיאבון!

צרו קשר עם מורן איינשטיין



    * שדות חובה

    רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו