loading
loading

מרק תירס ועדשים כתומות

מורן איינשטיין
מאת: - מנטורית לאורח חיים בריא. בוגרת ביה"ס לרפואה משלימה במגמת תזונה טבעית.
גם הסרבנים הכי גדולים לא יעמדו בפניו. דרך טעימה להוסיף חלבון לתפריט של הילדים ובכלל
מרק תירס ועדשים כתומות. צילום: מורן איינשטיין

מרק תירס ועדשים כתומות. צילום: מורן איינשטיין

loading

כמה מיתרונותיהם של העדשים והתירס "על קצה המזלג", או במקרה הזה הכף…

העדשים:

התירס:

למתכונים נוספים עם תירס ועדשים:

שניצל תירס ביתי מ-3 מרכיבים בלבד

המבורגר צמחוני מנצח

סלט עדשים ותירס

מתכון מרק תירס ועדשים כתומות

רכיבים:

שקית גרגרי תירס קפואים

500 גרם עדשים כתומות

בצל סגול ולבן קצוצים דק

4 שיני שום קצוצות דק

5 גזרים גדולים חתוכים לקוביות

כף שמן זית

תיבול מומלץ: מעט מלח הימלאייה גס, פלפל שחור גרוס, צי'לי, פפריקה מתוקה
מים (3/4 מגובה הסיר)

אופן ההכנה:

להזהיב את הבצל והשום בשמן הזית,

להוסיף את הגזר ולערבב מספר דקות,

להסיף את התבלינים ולערבב כדקה,

להוסיף את העדשים והתירס ולערבב היטב,

לכסות במים ולערבב היטב,

לכסות את הסיר במכסה ולהביא לרתיחה,

להנמיך להבה ולבשל כ-25 דקות.

לבריאות ובתיאבון!

* אין לראות בנאמר תחליף לייעוץ המותאם לך אישית לפי מצבך הבריאותי

צרו קשר עם מורן איינשטיין



    * שדות חובה

    רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו