Laisha_Fly
PassoverFocus_Fly

סלט עדשים

מאת: זהורית שייחי תזונאית קלינית
זמן קריאה: < 1 דקה
Thymoquin_In

חומרים:
 
1/2 ק"ג עדשים שחורות
מספר גבעולי סלרי
3 כרישה
6 שיני שום
כפית כמון
כפית קארי
כפית פלפל
2 כפיות מלח
2 כפות שמן זית
ס"מ ג'ינג'ר טרי
ליטר מים
פטרוזיליה קצוצה

אופן הכנה: 
 
להשרות את העדשים למשך לילה.
לחתוך את הסלרי והכרישה לעיגולים ולהקפיץ בשמן מספר דקות.
להוסיף את יתר החומרים למעט פטרוזיליה, להביא לרתיחה ולהמשיך לבשל
כמחצית השעה עד שהעדשים רכות.
לאחר שהעדשים התקררו להוסיף את הפטרוזיליה ולהגיש.


מתכונים בריאים | פורום תזונה בריאה | תוספי מזון | אומגה 3 | אינדקס מחלות | ויטמין C | ספרי בריאות | ויטמינים ומינרלים | הריון ולידה | תזונה ילדים | קוליטיס | מגנזיוםסידן | אינדקס גליקמי | אנרגטיקה של מזונות | יוגה ותזונה | בתי טבע | אינדקס צבעי מאכל | תוספי תזונה | ויטמין B12 | בישול בריא | מתכוני בריאות | תזונה בהריון | שפעת | אורגני | אוכל בריא | ויטמין E | סרטן | ספרי תזונה | סוכרת | סרטוני תזונה בריאה | השמנת יתר | לאכול בריא | חומצות אמיניות | אלרגיות | עצירות | דף הבית | הרשמה לעידכונים | שלשול | ויטמין A | קרוהן | איורוודה -רפואה הודית

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו