Vinia_Migdal
ECO_C_Migdal

מרק מאש בריא ומשביע

מאת: - נטורופתיה, אירידולוגיה, דיקור. התמחות בטיפול במחלות כרוניות וסרטן, ניקוי גוף מרעלים, סדנאות בישול ואפיה בריאים
דרך נהדרת וקלה לצרוך את שעועית המאש הבריאה שנחשבת לאחד המזונות המסייעים לניקוי הכבד
מרק מאש. צילום: אפרת נבון

מרק מאש. צילום: אפרת נבון

אחד המרקים המזינים מתוך ספר המתכונים הבריאים "טעים לאכול בריא" (נמכר ברשת ניצת הדובדבן ואצלי בקליניקה).

מרק מצוין לסובלים משלל בעיות בריאותיות: עצירות, מעי רגיש, לחץ דם גבוה, סוכרת, כולסטרול גבוה, אקנה, קנדידה, סרטן, פיברומיאלגיה ועוד.

למתכונים נוספים למרקים מזינים:

מרק כתום נהדר

Effect_Inside

מרק עדשים

3 מרקים חמים לימים קרים (מתכונים בתחתית הכתבה)

מתכון מרק מאש

מצרכים ל-4 מנות:

כוס מאש (מומלץ להשרות בין שעתיים ל-8 שעות לפני הכנת המתכון)

בצל גדול קצוץ דק

2 גזרים חתוכים לקוביות

3 כוסות מים

כפית כמון

חצי כף מלח (עדיף הימלאיה או herbamare)

2 כפות שמן זית

הוראות הכנה

מאדים את הבצל בסיר (ללא שמן) עד שהופך לשקוף.

מוסיפים את כל המצרכים, מלבד התבלינים והשמן.

מביאים לרתיחה.

מוסיפים את המלח והכמון.

מנמיכים את האש ומוסיפים שמן זית.

מבשלים במשך 40 דקות, עד שהתערובת סמיכה יותר והשעועית מתנפחת.

ניתן גם להכין כנזיד ואז ממשיכים לבשל עד התאדות המים.

את המרק ניתן לטחון חלקית או לגמרי.

 

צרו קשר עם אפרת נבון, נטורופתית, מדקרת ואירידיולוגית



    * שדות חובה


    השאירו תגובה: