loading
loading

מרק אפונה מועשר בחלבון

מאת: המתכון באדיבות חברת הרבלייף
זמן קריאה: < 1 דקה
מרק האפונה הבא הוא לא רק טעים ומזין, אלא גם עשיר בחלבון
מרק אפונה מועשר בחלבון. צילום: דן פרץ

מרק אפונה מועשר בחלבון. צילום: דן פרץ

loading

עם מרק האפונה הבא תוכלו להתפנק בחורף הקר ולדעת שעשיתם משהו טוב עבור הבריאות שלכם.

המרק מכיל 76 קלוריות למנה, 8.5 גרם חלבון ו-8.1 פחמימה.

למתכוני מרקי בריאות נוספים:

מרק בטטה ועדשים כתומות

דואט ברוקולי וכרובית

מרק כרובית טבעוני מוקרם

מתכון מרק אפונה

מצרכים ל-4 מנות:

6 בצלים ירוקים

300 גר' אפונה קפואה

חופן עלי נענע או חופן כוסברה וחצי פלפל ירוק חריף

3 כפות מדידה אבקת חלבון של הרבלייף

מלח ים ופלפל שחור גרוס, לפי הטעם

להגשה: 4 כפות יוגורט

הוראות הכנה:

קוצצים גס את הבצלים הירוקים ומניחים אותם בבלנדר יחד עם האפונה.

יוצקים פנימה 750 מ"ל (3 כוסות) מים, את הנענע או הכוסברה ואת אבקת החלבון.

מערבלים הכל למרקם של מרק חלק.

מתבלים במלח ופלפל.

להגשה: ניתן להוסיף כף יוגורט במרכז כל קערת מרק

*

המתכון מתוך הספר  "מבשלים דרך חיים" – ספר המתכונים של הרבלייף.

בספר תוכלו למצוא מגוון מתכונים בריאים, כולל פירוט ערכיהם התזונתיים.

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו