EatSane_Migdal
EatSane_Migdal

דואט כרובית וברוקולי

מאת: - נטורופתיה, אירידולוגיה, דיקור. התמחות בטיפול במחלות כרוניות וסרטן, ניקוי גוף מרעלים, סדנאות בישול ואפיה בריאים

זהו מרק פשוט להכנה עם טעם מעודן המתקבל משילוב בין הכרובית לברוקולי, בני דודים ממשפחת המצליבים הידועה בתכונותיה האנטי סרטניות. מרק מעולה למניעת אוסטיאופורוזיס, סרטן, מיגרנה ולימות החורף הקרים.

חומרים: (6 מנות)

1 תפרחת ברוקולי.
1 תפרחת כרובית.
בצל סגול קטן/כרישה.
1 כפית מלח הימאיה או תערובת לתיבול אורגנית- HERBAMARE
6 כפות חמאת שקדים.

EatSane_Inside

אופן ההכנה:

1. חותכים את הבצל, הברוקולי והכרובית לחתיכות דקות ומכניסים לסיר.
2. מאדים ללא מים כ 10 דקות על חום נמוך בסיר מכוסה ואז מוסיפים מים עד כדי כיסוי ומביאים לרתיחה.
3. מוסיפים מלח ומנמיכים.
4. מבשלים 20 דקות.
5. מכבים את האש ומרסקים את המרק בבלנדר מוט.
6. מוסיפים כף חמאת שקדים לכל מנה, מערבבים ומגישים.

כדאי מאד להשרות את הברוקולי והכרובית במים עם מלח לכחצי שעה ולאחר סינון לחתוך ולבדוק היטב כדי להימנע מאכילת בעלי חיים שיודעים שהירקות הללו ממש טעימים…

צרו קשר עם אפרת נבון, נטורופתית, מדקרת ואירידיולוגית



    * שדות חובה


    השאירו תגובה: