supherb_Fly
supherb_Fly

עגבניה שחורה, מיץ סברס, מלון בחורף, שווארמה מפטריות ועוד

כל החידושים החמים שהוצגו החודש בתערוכת החקלאות הישראלית אגרומשוב 2021

תערוכת החקלאות הישראלית 2021. צילום: pixabay

PassoverFocus_IN

רגע לפני שאולי שוב יחולו עלינו הגבלות קורונה, התקיימה החודש תערוכת אגרומשוב 2021 עם כל החידושים בחקלאות הישראלית.

סקרנו עבורכם חידושים נבחרים שלא תרצו לפספס:

מיץ סברס אדום

לסברס יתרונות בריאותיים רבים, אך לא כולנו צורכים אותו על בסיס קבוע, בין היתר, בשל הקושי בהתמודדות עם הקילוף והקוצים.

חוות אורלי צבר באה לעזרתנו והציגה בתערוכה מיץ סברס אדום, שעשוי מ-100% פרי טבעי ללא הגרגירים.

כך ניתן ליהנות מערכיו התזונתיים הגבוהים של הסברס שעשיר בסידן, ברזל, אבץ, אשלגן ומינרלים נוספים החיוניים לגוף.

בהודעה מטעם החברה צוין כי הסברס מסייע בהתמודדות עם סוגי סרטן שונים וכי חולי קרוהן והסובלים מדלקות פרקים מדווחים כי שתיית המיץ מסייעת בהקלה על הכאבים.

בין יתרונותיו הנוספים של הסברס שצוינו בהודעה:

עגבניה שחורה

בתחרות "העגבניה הכי טעימה ואיכותית בישראל לשנת 2021" שהתקיימה בתערוכה, זכתה ברוב קולות עגבניה שחורה שפותחה על ידי "זרעים גדרה".

מלבד צבעה הייחודי של העגבניה, ציינו השופטים את האיזון המשולם בין החמוץ והמתוק, טעמה האקזוטי והמרקם הפריך והעסיסי. עוד צויין כי לעומת עגבניות אחרות, עגבניה זו עשירה במיוחד באנתוציאנינים, מינרלים וויטמינים ולכן מומלצת לכל מי שאורח חיים בריא חשוב לו.

עגבניה שחורה. צילום: זרעים גדרה סינג׳נטה

עגבניה שחורה. צילום: זרעים גדרה סינג׳נטה

שווארמה מפטריות

חידוש נוסף שהוצג בתערוכה ואהוב עלינו באופן מיוחד הוא שווארמה טבעונית מפטריות של חברת מרינה.

המוצר שנמצא כבר על מדפי הסופר במקררי הירקות מהווה פתרון מזין וטעים לארוחה טבעונית, דלת קלוריות ובעיקר בריאה מאוד.

פרטים נוספים תוכלו לקרוא בכתבה נפרדת בה סקרנו את השווארמה המיוחדת.

שווארמה פטריות מרינה בלאפה לפני הגלגול. צילום: רפי לוינסון. סטיילינג: בן עייאש ושירן פינטו

שווארמה פטריות מרינה בלאפה לפני הגלגול. צילום: רפי לוינסון. סטיילינג: בן עייאש ושירן פינטו

תומכים בצריכת תוצרים של חקלאות ישראלית? קראו עוד:

אוכמניות – היתרונות הבריאותיים ולמה כדאי להעדיף תוצרת הארץ

צמחי מרפא אורגניים – הכי קרוב לטבע

המבורגר הפטריות המושלם

מלון חורפי

אוהבי המלון ישמחו לגלות זנים חדשים של מלון שיאפשרו ליהנות מהפרי המתוק והבריא גם בחורף! הזנים החדשים, שפותחו בעקבות מחקר של חברת אוריג'ן זרעים, הם:

שני הזנים בעלי חיי מדף ארוכים במיוחד.

מלון דליסיה. צילום באדיבות יחצ.

מלון דליסיה. צילום באדיבות יחצ.

אבטיח עם התחייבות לטעם מתוק

איזה כיף זה לדעת שלא משנה איזה אבטיח נבחר, מלבד יתרונותיו הבריאותיים – גם יהיה לו טעם מתוק, טעים ועסיסי.

זה בדיוק מה שמתחייבים לו בחברת זרעים גדרה סינג'נטה שהציגו בתערוכה אבטיח מסוג פאסיניישן.

לדבריהם, לא משנה איזה אבטיח תבחרו – בזן זה מובטח לכם שייצא אבטיח מתוק. שנבדוק אותם?

 

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו