Marina_Migdal
ECO_3

מיוחד ליום העצמאות: מתכון לפלאפל קישואים

מאת: גל קיטצ'ן - דברים טובים מבית טוב, גלינה וייס - קייטרינג, סדנאות וסדנאות בזום
פלאפל כזה עוד לא אכלתם, ועכשיו ביום העצמאות זו הזדמנות להכין, ואפשר גם יחד עם הילדים
מתכון לפלאפל קישואים

מתכון לפלאפל קישואים

גלינה וייס מקייטרינג גל קיטצ'ן מגישה לכם מתכון קל ומהיר לפלאפל קישואים  – גרסה טעימה ובריאה למאכל הלאומי שלנו.

במצרכים תוכלו לבחור בין כמה אלטרנטיבות, בהתאם לטעמכם ורצונכם ב"הבראת" המתכון.

למתכוני פלאפל נוספים:

פלאפל תרד

ECO_3_250

כדורי פלאפל טבעיים

פלאפל מדוחן בתנור

מתכון לפלאפל קישואים

מצרכים לכ-15 כדורי פלאפל:

2 קישואים מגוררים דק

בצל קטן מגורר

חצי כוס תערובת של נענע+פטרוזיליה+כוסברה

כף שמן זית

שן שום קטנה

ביצה

כף קמח חומוס / קמח רגיל

רבע כוס קמח כוסמין עם רבע כפית אבקת אפיה / רבע כוס קמח תופח / קמח רגיל ורבע כפית אבקת אפיה

כף גדושה פירורי לחם

רבע כפית אבקת סודה לשתיה

רבע כפית כורכום

חצי כפית שטוחה מלח

רבע כפית כמון

רבע כפית פפריקה

כלים:

מעבד מזון / נינג'ה

קערה

תבנית אפייה

ניר אפייה

כף

אופן ההכנה:

לחמם תנור ל-190 מעלות.

לסחוט את הקישואים והבצל המגוררים.

במעבד מזון לטחון את עשבי התיבול, שום, ביצים ושמן זית. להוסיף לירקות.

להוסיף קמחים ותבלינים.

בעזרת כף, שמים על נייר אפייה משומן קלות.

אופים רבע שעה מכל צד.

המתכון באדיבות גלינה וייס - קייטרינג, סדנאות וסדנאות בזום * גל קיטצ'ן - דברים טובים מבית טוב

המתכון באדיבות גלינה וייס – קייטרינג, סדנאות וסדנאות בזום * גל קיטצ'ן – דברים טובים מבית טוב

 

יום עצמאות שמח!

השאירו תגובה: