Vinia_Migdal
Vinia_Migdal

טחינה בצבעים

מאת: האחים גיל
הממרח / רטוב / מטבל האולטימטיבי של האדם הבריא - טחינה. בסרטון הבא האחים גיל מלמדים איך לגוון את הטחינה ולשים קצת צבע על השולחן. בתאבון :)


השאירו תגובה:

  1. ציונה

    נחמד וחביב, כרגיל.
    לטחינה המתוקה – טחינה גולמית משומשום מלא -אפשר להוסיף אבקת חרובים ומקבלים – כפי שנכדתי קוראת לזה – "שוקולד בריא".
    אמנם מכינה אותו עם מעט דבש ולא עם סילאןאולם זה לא עקרוני.
    כל טוב
    והמשיכו…

  2. וירה וולנד

    המון תודה רבה לכם על משכונים שלכם! אתם אחלה! אוהבת את הטיפים שלכם! איך אפשר להירשם לדף שלכם ולא לפספס את הטיפים שלכם? מודה לכם מראש

  3. מרווה

    יש לכם רעיונות נהדרים לגיוון האוכל . טחינה הוא מצרך קבוע ויומיומי אצלנו ואשמח לאמץ את הרעיונות. תודה

  4. anat

    אין עליכם שנונים ומצחיקים

  5. ליטל ליבנה

    אתם מה זה חמודים, מצחיקים, יצירתיים ומפיצים בריאות – חבל על הזמן! תמשיכו כך!

    ליטל ליבנה – נטורופתית ירושלמית