bari14_Fly
Nadar_Fly

אנטיפסטי קישואים ביוגורט וטחינה

מאת: ליאת גינזבורג נטורופתית N.D
זמן קריאה: < 1 דקה
himalayaKrem_IN

חומרים:

10 קישואים קטנטנים
1 כף חמאה מומסת
מלח גס, פלפל שחור גרוס

לרוטב:

1 גביע יוגורט כבשים או יוגורט רגיל 3%
3 כפות טחינה גולמית מלאה
מיץ סחוט מחצי לימון
גרידה מלימון אחד
מלח גס, פלפל גרוס
1/2 שן שום קצוצה
אפשרי להגשה:
פתיתי גבינת פרמזן
 
אופן ההכנה:

חוצים את הקישואים לאורך וצולים אותם על מחבת פסים שחוממה מראש למשך כחמש עד עשר דקות.
מערבבים היטב את חומרי הרוטב (יוגורט, טחינה גולמית, גרידת לימון, שום, מלח, פלפל, מיץ לימון).
יוצקים את הרוטב לצלחת הגשה שטוחה ורחבה, מורחים אותו על הצלחת בעזרת כף ומניחים מעליו את הקישואים בצורת עיגול.
מברישים את הקישואים בחמאה מומסת, בוזקים מעל מלח גס וטיפת מיץ לימון. מפזרים מעל את פתיתי הפרמזן ומגישים חמים, או בטמפ' החדר.

מתכונים בריאים | פורום תזונה בריאה | תוספי מזון | אומגה 3 | אינדקס מחלות | ויטמין C | ספרי בריאות | ויטמינים ומינרלים | הריון ולידה | תזונה ילדים | קוליטיס | מגנזיוםסידן | אינדקס גליקמי | אנרגטיקה של מזונות | יוגה ותזונה | בתי טבע | אינדקס צבעי מאכל | תוספי תזונה | ויטמין B12 | בישול בריא | מתכוני בריאות | תזונה בהריון | שפעת | אורגני | אוכל בריא | ויטמין E | סרטן | ספרי תזונה | סוכרת | סרטוני תזונה בריאה | השמנת יתר | לאכול בריא | חומצות אמיניות | אלרגיות | עצירות | דף הבית | הרשמה לעידכונים | שלשול | ויטמין A | קרוהן | איורוודה -רפואה הודית

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו