קינואה ברוטב בולונז צמחוני
חומרים:
כוס קינואה
קישוא
גזר
מעט ברוקולי
בצל
חבילת שעועית ברוטב עגבניות
חבילת עגבניות מרוסקות בקופסה
חבילת טונה במים
זיתים שחורים
עגבניות מיובשות
מלח ים
עלי בזיליקום ואורגנו טריים
אופן הכנה:
קינואה- על כל כוס מוסיפים ככוס וחצי מים ומעט מלח,
מרתיחים ומבשלים כ- 15-20 דקות עד שמוכן.
לרוטב:
חותכים לרצועות קטנות- קישוא, גזר, מעט ברוקולי
מטגנים במעט שמן קנולה זית או בצל חתוך.
מוסיפים את הירקות החתוכים, מערבבים היטב ומבשלים מעט.
מוסיפים:
2 חבילות שעועית ברוטב עגבניות
חבילת עגבניות מרוסקות בקופסה חתוכות
חבילת טונה במים, זיתים שחורים חתוכים כ- 10-20.
עגבניות מיובשות כ- 8 יחידות, מלח ים
עלי בזיליקום ואורגנו טריים.
לבשל הכול במחבת.
מתכונים בריאים תוספי מזון | אומגה 3 | אינדקס מחלות | ויטמין C | ספרי בריאות | ויטמינים ומינרלים | הריון ולידה | תזונה ילדים | קוליטיס | מגנזיום | סידן | אינדקס גליקמי | אנרגטיקה של מזונות | יוגה ותזונה | בתי טבע | אינדקס צבעי מאכל | תוספי תזונה | ויטמין B12 | בישול בריא | מתכוני בריאות | תזונה בהריון | שפעת | אורגני | אוכל בריא | ויטמין E | סרטן | ספרי תזונה | סוכרת | סרטוני תזונה בריאה | השמנת יתר | לאכול בריא | חומצות אמיניות | אלרגיות | עצירות | דף הבית | הרשמה לעידכונים | שלשול | ויטמין A | קרוהן | איורוודה -רפואה הודית |


