Triterra_Reishi_fly
Triterra_Reishi_fly

קארי עדשים

מאת: חני טופר - נטורופתית N.D ומומחית בריפוי טבעי
זמן קריאה: < 1 דקה
Focus_10_IN

 

תבשיל הודי מיוחד בטעמו, המשתלב היטב בכל ארוחה או כממרח על פרוסה.

חומרים:

100 גרם עדשים ירוקות
2 כוסות מים
1 כף שמן זית
3 שיני שום כתושות
3/4 כף כמון
1/4  כפית שורש זנגויל מגורר
1 עגבניה קצוצה
1 כפית כרכם
קורט מלח
1/4  כפית צ'ילי

אופן ההכנה:

מבשלים את העדשים על אש קטנה עד להתרככותם.
מחממים שמן במחבת, מטגנים מעט את התבלינים ומוסיפים את העגבניה. מטגנים עד להתרככותה.
מוסיפים את העדשים עם מי הבישול ומערבבים.
מבשלים על סף רתיחה כ – 10 דקות ללא מכסה.
ממתינים שיתקרר וטוחנים במעבד מזון עד לקבלת מרקם אחיד.
אוכלים כמטבל עם קרקרים, מקלות ירק וממרח, או כרוטב לאורז, לדגים ולתפוחי אדמה.

 

מתכונים בריאים תוספי מזון | אומגה 3 | אינדקס מחלות | ויטמין C | ספרי בריאות | ויטמינים ומינרלים | הריון ולידה | תזונה ילדים | קוליטיס | מגנזיוםסידן | אינדקס גליקמי | אנרגטיקה של מזונות | יוגה ותזונה | בתי טבע | אינדקס צבעי מאכל | תוספי תזונה | ויטמין B12 | בישול בריא | מתכוני בריאות | תזונה בהריון | שפעת | אורגני | אוכל בריא | ויטמין E | סרטן | ספרי תזונה | סוכרת | סרטוני תזונה בריאה | השמנת יתר | לאכול בריא | חומצות אמיניות | אלרגיות | עצירות | דף הבית | הרשמה לעידכונים | שלשול | ויטמין A | קרוהן | איורוודה -רפואה הודית |

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו