Triterra_Reishi_fly
barimax1125_Fly

פשטידת פטריות ובצל

מאת: ליאת גינזבורג נטורופתית N.D
זמן קריאה: < 1 דקה
Briaa_Nov_IN

חומרים:
 
רבע קילו פטריות טריות (ניתן לשים במקום פרחי ברוקולי קפואים שהפשירו)
2 בצלים
1 כוס קוואקר (שבולת שועל)
1 יוגורט
1 שן שום (לפי הטעם)
3 ביצים
3 פרוסות טופו טבע – מוצרלה (כמו גבנ"צ)- לא חובה
כף חמאה או 2 כפות שמן קנולה אורגני
פלפל מלח – לפי הטעם
1 כף אבקת מרק בצל טבעית מבית טבע ללא מונוסדיום גלוטומט
  
אופן ההכנה:

מחממים את התנור למשך 10 דק' לחום בינוני (100 מעלות)
בינתיים מטגנים את הבצל והשום בחמאה או בשמן בסיר
מוסיפים את שאר החומרים לתבשיל פרט לטופו.
מכניסים תבנית עם נייר אפייה מרוח במעט חמאה או שמן קנולה לתנור ואת הבלילה שבישלנו.
לאחר 35 דק אפייה מפזרים את הטופו על הפשטידה ואופים עוד 10 דק.
 


מתכונים בריאים | פורום תזונה בריאה | תוספי מזון | אומגה 3 | אינדקס מחלות | ויטמין C | ספרי בריאות | ויטמינים ומינרלים | הריון ולידה | תזונה ילדים | קוליטיס | מגנזיוםסידן | אינדקס גליקמי | אנרגטיקה של מזונות | יוגה ותזונה | בתי טבע | אינדקס צבעי מאכל | תוספי תזונה | ויטמין B12 | בישול בריא | מתכוני בריאות | תזונה בהריון | שפעת | אורגני | אוכל בריא | ויטמין E | סרטן | ספרי תזונה | סוכרת | סרטוני תזונה בריאה | השמנת יתר | לאכול בריא | חומצות אמיניות | אלרגיות | עצירות | דף הבית | הרשמה לעידכונים | שלשול | ויטמין A | קרוהן | איורוודה -רפואה הודית

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו