פלאפל דל פחמימה וטבעוני
מאת: המתכון באדיבות גולדי אלישר - מחברת הספר ומנהלת קבוצת הפייסבוק הכל זהב מתכונים ושיטת דלפ-קיטו לסוכרתים
זמן קריאה: < 1 דקה
יום העצמאות הגיע, ואיתו הפלאפל האהוב.
אבל מה לעשות שהמאכל הכל-כך ישראלי הזה, פשוט לא מתאים לכולם?
אז מתאימים אותו!
המתכון מטה מותאם במיוחד לאנשים שמקפידים על תזונה דלה בפחמימה.
מחפשים גם פיתה דלת פחמימה לפלאפל? תמצאו אותה כאן
למתכוני בריאות נוספים של פלאפל:
מתכון פלאפל דל פחמימה
מצרכים:
כף צ'יה ברבע כוס מים (להשרות 10 דקות)
3 כפות של קמח שקדים
חופן פטרוזיליה קצוצה
חופן כוסברה קצוצה
שום כתוש (חצי שן)
תבלינים: מלח הימאליה, פלפל שחור וכמון, לפי הטעם.
הוראות הכנה
מערבבים הכל בקערה וממתינים מספר דקות.
יוצרים כדורים קטנים, מטגנים בשמן זית, ומגישים חם.
למעדיפים להימנע מטיגון – ניתן גם להכין בתנור על נייר אפייה, למשך 15 דקות על 180 מעלות או בנינג'ה גריל אייר פריי למשך 10 דקות.