עוגת תפוחים וצימוקים
חומרים:
1.75 כוסות קמח מלא
1 כפית סודה לשתיה
1 כפית קינמון
2 תפוחי עץ מגורדים או קצוצים לחתיכות קטנות מאד
½ כוס צימוקים (עדיף אורגניים) (לסכרתיים: ללא צימוקים)
2 ביצים (עדיף אורגניות)
½ כוס שמן כבישה קרה
2 כפות קוקוס
¾ כוס סוכר חום דמררה (לסכרתיים: 1/4 כוס סוכר דמררה)
1 כוס נוזל (חלב סויה או מיץ תפוחים או מיץ קלמנטינה) (לסכרתיים: חלב סויה)
אופן הכנה:
לערבב תפוחים מגורדים בסוכר ולהניח כ ½ שעה.
לערבב חומרים יבשים.
לערבל את הביצים ולהוסיף לתערובת היבשה את כל החומרים הרטובים והנוזלים.
לערבב היטב.
לשמן תבנית בשמן.
לאפות כ- 35 – 40 דקות בחום בינוני.


