Triterra_Reishi_fly
Focus_10_fly

עוגת תפוחים וצימוקים

מאת: מירה כהן שטרקמן (N.D.) נטורופתית, תזונאית קלינית טבעית ומנחת קבוצות בנושא בריאות.
זמן קריאה: < 1 דקה
sujok_IN

חומרים:

1.75 כוסות קמח מלא
1 כפית סודה לשתיה
1 כפית קינמון
2 תפוחי עץ מגורדים או קצוצים לחתיכות קטנות מאד
½ כוס צימוקים (עדיף אורגניים) (לסכרתיים: ללא צימוקים)
2 ביצים (עדיף אורגניות)
½ כוס שמן כבישה קרה
2 כפות קוקוס
¾ כוס סוכר חום דמררה (לסכרתיים: 1/4 כוס סוכר דמררה)
1 כוס נוזל (חלב סויה או מיץ תפוחים או מיץ קלמנטינה) (לסכרתיים: חלב סויה)

אופן הכנה:

לערבב תפוחים מגורדים בסוכר ולהניח כ ½ שעה.
לערבב חומרים יבשים.
לערבל את הביצים ולהוסיף לתערובת היבשה את כל החומרים הרטובים והנוזלים.
לערבב היטב.
לשמן תבנית בשמן.
לאפות כ- 35 – 40 דקות בחום בינוני.


 


מתכונים בריאים | פורום תזונה בריאה | תוספי מזון | אומגה 3 | אינדקס מחלות | ויטמין C | ספרי בריאות | ויטמינים ומינרלים | הריון ולידה | תזונה ילדים | קוליטיס | מגנזיוםסידן | אינדקס גליקמי | אנרגטיקה של מזונות | יוגה ותזונה | בתי טבע | אינדקס צבעי מאכל | תוספי תזונה | ויטמין B12 | בישול בריא | מתכוני בריאות | תזונה בהריון | שפעת | אורגני | אוכל בריא | ויטמין E | סרטן | ספרי תזונה | סוכרת | סרטוני תזונה בריאה | השמנת יתר | לאכול בריא | חומצות אמיניות | אלרגיות | עצירות | דף הבית | הרשמה לעידכונים | שלשול | ויטמין A | קרוהן | איורוודה -רפואה הודית

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו