Triterra_Reishi_fly
Spirulife_Shocomaca_fly

סלט סלק

מאת: ורד לב נטורופתית N.D
זמן קריאה: < 1 דקה
Focus_10_IN

חומרים:

4 סלקים מבושלים- לא לשפוך את מיי הבישול
בצל ירוק קצוץ
שן שום קצוצה
חופן עלי פטרוזיליה קצוצים
חופן פקאנים סיניים קצוצים
מלח, פלפל
שמן שומשום, מיץ לימון

אופן ההכנה:

חותכים את הסלקים המבושלים לקוביות.
מוסיפים את העלים הקצוצים והאגוזים.
מתבלים לפי הטעם בתבלינים.

גיוון: 
שומשום ופשתן טחונים
צימוקים או דבלים קצוצות
שקדים קצוצים


מתכונים בריאים | פורום תזונה בריאה | תוספי מזון | אומגה 3 | אינדקס מחלות | ויטמין C | ספרי בריאות | ויטמינים ומינרלים | הריון ולידה | תזונה ילדים | קוליטיס | מגנזיוםסידן | אינדקס גליקמי | אנרגטיקה של מזונות | יוגה ותזונה | בתי טבע | אינדקס צבעי מאכל | תוספי תזונה | ויטמין B12 | בישול בריא | מתכוני בריאות | תזונה בהריון | שפעת | אורגני | אוכל בריא | ויטמין E | סרטן | ספרי תזונה | סוכרת | סרטוני תזונה בריאה | השמנת יתר | לאכול בריא | חומצות אמיניות | אלרגיות | עצירות | דף הבית | הרשמה לעידכונים | שלשול | ויטמין A | קרוהן | איורוודה -רפואה הודית

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו