Focus_10_fly
Triterra_Reishi_fly

מרק אפונה

מאת: זהורית שייחי תזונאית קלינית
זמן קריאה: < 1 דקה
Briaa_Nov_IN

חומרים:

1 כוס אפונה יבשה
6 כוסות מים
1 גזר גדול חתוך לקוביות
1 בצל גדול קצוץ
1/4 כפית מלח
1 כפית כמון
1 כפית אבקת קארי

אופן הכנה:

לשטוף את האפונה היטב ולשים בסיר עם המים.
להביא לרתיחה, להנמיך את האש, לכסות ולהמשיך לבשל כעשרים דקות.
להוסיף את הגזר ואת הבצל לסיר, להביא לרתיחה, להוסיף תבלינים ולהמשיך לבשל על אש נמוכה, עד שהאפונה והגזר רכים.
לטחון את המרק במעבד מזון ידני, לקבלת מרק קרמי.
להגיש חם עם רצועות סיאטן מוקפצות.
ניתן להגיש גם עם קרוטונים

 

מתכונים בריאים | פורום תזונה בריאה | תוספי מזון | אומגה 3 | אינדקס מחלות | ויטמין C | ספרי בריאות | ויטמינים ומינרלים | הריון ולידה | תזונה ילדים | קוליטיס | מגנזיוםסידן | אינדקס גליקמי | אנרגטיקה של מזונות | יוגה ותזונה | בתי טבע | אינדקס צבעי מאכל | תוספי תזונה | ויטמין B12 | בישול בריא | מתכוני בריאות | תזונה בהריון | שפעת | אורגני | אוכל בריא | ויטמין E | סרטן | ספרי תזונה | סוכרת | סרטוני תזונה בריאה | השמנת יתר | לאכול בריא | חומצות אמיניות | אלרגיות | עצירות | דף הבית | הרשמה לעידכונים | שלשול | ויטמין A | קרוהן | איורוודה -רפואה הודית |

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו